كارآموزی شركت صنعتي هنكل

كارآموزی در شركت صنعتي هنكل

تاريخچه فعاليت شركت
كليات
شركت صنعتي هنكل (سهامي خاص) بصورت شركت سهامي خاص تأسيس شده است و طي شماره 16431 مورخ 30/10/1351 در اداره ثبت شركتها و مالكيت صنعتي تهران به ثبت رسيده است.
2-1- فعاليت اصلي شركت
موضوع فعاليت شركت طبق ماده 2 اسانامه شركت شامل توليد، فروش، واردات و صادرات ماستيكهاي صنعتي، چسب، مواد پاك كننده و ساير فعاليتهاي مربوطه است.
3-1- وضعيت اشتغال
متوسط تعداد كاركنان دائم و موقت طي سال به شرح زير بوده است:
مبناي تهيه صورتهاي مالي
صورتهاي مالي اساساً بر مبناي بهاي تمام شده تاريخي تهيه و در موارد مقتضي از ارزشهاي جاري نيز استفاده شده است.
1-3- موجودي مواد و كالا
موجودي مواد و كالا به اقل بهيا تمام شده و خالص ارزش فروش تك تك اقلام مشابه ارزشيابي ميشود. در صورت فزوني بهاي تمام شده نسبت به خالص ارزش فروش، ما به التفاوت به عنوان ذخيره كاهش ارزش موجودي شناسايي مي شود. بهاي تمام شده موجوديها با به كارگيري روشهاي زير تعيين ميگردد:
2-3- سرمايه گذاريها
سرمايه گذاريهاي بلند مدت به بهاي تمام شده پس از كسر هرگونه ذخيره باعث كاهش دائمي در ارزش هر يك از سرمايه گذاريها ارزشيابي يم شود درآمد حاصل از سرمايه گذاريهاي بلند مدت هنگام تحقق (تصويب سود توسط شركت سرمايه پذير) شناسايي مي شود.
3-3- داراييهاي ثابت مشهود
1-3-3- داراييهاي ثابت مشهود بر مبناي بهاي تمام شده در حسابها ثبت مي شود. مخارج بهسازي و تعميرات اساسي كه باعث افزايش قابل ملاحظه در ظرفيت با عمر مفيد داراييهاي ثابت با بهبود اساسي در كيفيت بازدهي آنهاذ مي گردد، به عنوان مخارج سرمايه اي محسوب و طي عمر مفيد باقيمانده داراييهاي مربوط مستهلك مي شود. هزينه هاي نگهداري و تعميرات جزئي كه به منظور حفظ يا ترميم منافع اقتصادي مورد انتظار واحد تجاري از استاندارد عملكرد
ارزيابي شده اوليه دارايي انجام مي شود، هنگام وقوع به عنوان هزينه هاي جاري تلقي و به حساب سود و زيان دوره منظور مي گردد.
3-3-3- استهلاك داراييها ثابت با توجه به عهمر مفيد برآوردي داراييهاي مربوط (و با در نظر گرفتن آيين نامه استهلاكات موضوع ماده 151 قانون مالياتهاي مستقيم مصوب اسفند ماه 1366) و بر اساس نرخها و روشهاي زير محسوب مي شود:
4-3-3- براي داراييهاي ثابتي كه در خلرال ماه تحصيل و مورد بهره برداري قرار مي گيردد، استهلاك از اول ماه بعد محاسبه و در حسابها منظور مي شود. در مواردي كه هر يك از داراييهاي استهلاك پذير پس از آمادگي جهت بهره برداري به علت تعطيل كار يا علل ديگري براي مدتي مورد استفاده قرار نگيرد، ميزان استهلاك آن براي مدت ياد شده معادل 30% نرخ استهلاك منعكس در جدول بالا است.

4-3- مخارج تامين مالي

مخارج نامين مالي به عنوان هزينه سال شناسايي مي شود به استثناي مخارجي كه مستقيماً قابل انتساب به ساخت داراييهاي واجد شرايط است.
5-3- تسعير ارز
معاملات ارزي – اقلام پولي ارزي با نرخ واريزنامه اي در تاريخ ترازنامه و اقلام غيرپولي كه به بهاي تمام شده تاريخي برحسب ارز ثبت شده است با نرخ واريز نامه اي در تاريخ انجام معامله، تسعير مي شود تفاوتهاي ناشي از تسويه يا تسعير اقلام پولي ترزي به عنوان درآمد يا هزينه دوره وقوع شناسايي مي شود.
6-3- ذخيره مزاياي پايان خدمت كاركنان
ذخيره مزاياي پايان خدمت كاركنان بر اساس يك ماه آخرين حقوق و مزايا براي يكسال خدمت آنان محاسبه و در حسابها منظور مي شود.
4- موجودي نقد
موجودي نقد به شرح زير تفكيك مي شود:
1-4- موجودي نزد بانكها از اقلام به شرح زير تشكيل يافته است:
5- حسابها و اسناد دريافتني تجاري

حسابها و اسناد دريافتني تجاري به شرح زير تفكيك مي شود:

1-5- مبلغ پانصد و بيست ميليون ريال از اسناد دريافتني از مشتريان تا تاريخ ارائه صورتهاي مالي تسويه گرديده است.
2-5- حسابهاي دريافتي تجاري از اقلام به شرح ذيل تشكيل يافته است:
در سال مورد نظر مبلغ 176754536 ريال از بابت مطالبات غيرقابل وصول از شركتهاي پالايش نفت طبق مصوبة هيئت مديره ذخيره مطالبات درنظر گرفته شد.
در سال مورد نظر مبلغ 176754536 ريال از بابت مطالبات غيرقابل وصول از شركتهاي پالايش نفت طبق مصوبه هيئت مديره ذخيره مطالبات درنظر گرفته شد.
1-2-5- تا تاريخ ارائه صورت حسابهاي مالي به ترتيب مبالغ خشتصد و چهل ميليون ريال از خريداران محصولات چسب و سه ميليارد و هشتصد ميليون ريال از خريداران اس تي و چهل ميليون ريال از خريداران محصولات اس تي دبليو به حيطه وصول درآمده است.
2-2-5- مانده طلب از شركتهاي گروه بابت درآمد حاصل از كميسيون فروش دريافت نشده از شركت هنكل مي باشد.
6- ساير حسابها و اسناد دريافتني
سرفصل فوق از اقلام زير تشكيل شده است:
1-6- بدهي كاركنان بابت وام و مساعده به تدريج و طي ليستهاي حقوق ماهيانه از گيرندگان كسر مي گردد.
2-6- طلب از ساير اشخاص وابسته مربوط به شركت ايران هنكل (كوگنيس) مي باشد.
7- موجودي مواد و كالا

موجودي مواد و كالا از اقلام زري تشكيل شده است:

1-7- موجودي مواد اوليه و بسته بندي، كالاهاي ساخته شده در تاريخ 10/10/1382 در مقابل خطرات ناشي از آتش سوزي، زلزله و ……… تحت پوشش بيمه اي مناسب و بصورت شناور قرار گرفته است.
8- سفارشات و پيش پرداختها
مانده حساب سفارشات و پيش پرداختها از اقلام زير تشكيل شده است:
1-8- مانده سفارشات خارجي بابت اعتبارات مربوط به مواد اوليه جهت استفاده در خط توليد محصولات شركت مي باشد كه بخشي از آن تا تاريخ ارائه صورتهاي مالي به انبار شركت وارد و سفارشات مربوطه تسويه شده است.
2-8- پيش پرداخت خريد مواد اوليه مربوط به فروشندگان مواد اوليه مي باشد كه عمده كالاهاي مورد سفارش تا تاريخ ارائه صومرتهالي مالي به انبار شركت تحويل شده است.
3-8- مبلغ 118043178 ريال از مانده حساب ساير پيش پرداختها و سپرده ها مربوط به پيش پرداخت ماليات حقوق مدير عامل سابق شركت كي باشد كه طبق برگ ماليات قطعي صادره توسط مراجع مالياتي پرداخت و به اين حساب منظور شده است.
اعتراض شركت به برگ ماليات صادر شده در مراجع تجديد نظر تحت رسيدگي مي باشد.
1-9- داراييهاي ثابت مشهود شركت در مقابل خطرات احتمالي ناشي از حريق، سيل و زلزله از پوشش بيمه اي كافي و بصورت شناور برخوردار است.
2-9- افزايش حساب فضاي سبز بابت محوطه سازي داخل كارخانه بمبلغ 000/000/250 ريال مي باشد.
3-9- افزايش حساب ماشين آلات و تجهيزات به شرح زير است:
4-9- افزايش حساب ابزارآلات بابت خريد يك دستگاه چرخ گوشت 42 گيربكسي بمبلغ 000/300/11 ريال ميباد.
5-9- افزايش حساب اثاثيه: بابت خريد كامپيوتر و دستگاه نلفن همراه و كپسول آتش نشاني و دستگاه آب سردكن ميباشد.
6-9- افزايش حساب وسائل نقليه بابت خريد دو دستگاه اتومبيل ماكسيما و پژو 206 بمبلغ 444950000 ريال ميباشد.
افزايش حساب بالابر و جرثقيل بابت خريد يك دستگاه ليفتر دستي آلماني بمبلغ 000/000/4 ريال مي باشد.
مانده سرفصلهاي داراييهاي در دست تكميل شامل مبلغ 836/337/640/1 ريال داراييهاي مرتبط با پروژه احداث خط توليد تروزون مي باشد كه تا تاريخ ترازنامه حدود 95 درصد آن تكميل شده است و انتظار ميرود در سال 2004 ميلادي به بهره برداري برسد.
– سرمايه گذاريهاي بلند مدت

سرفصل بالا به شرح زير است

1-10- مانده اين حساب از اقلام ذيل تشكيل شده است.
11- داراييهاي نامشهود
داراييهاي نامشهود به مبلغ 66825250 ريال بابت سپردخ خطوط تلفن نزد شركت مخابرات ميباشد.
12- حسابها و اسناد پرداختني تجاري
سرفصل فوق از اقلام زير تشكيل شده است:
1-12- مانده حساب ها و اسناد پرداختي تجاري بابت بدهي به فروشندگان مواد اوليه به شركت ميباشد كه تا تاريخ ارائه گزارش مبلغ پانصد و هفتاد ميليون ريال آن پرداخت گرديده است.
13- ساير حسابها و اسناد پرداختني
ساير حسابها و اسناد پرداختني از اقلام زير تشكيل شده است:

فایل : 30 صفحه

فرمت : Word

39900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط