گزارش کارآموزی گزارش فاكتورهاي خريد و فروش شرکت دخانیات قشم

گزارش کارآموزی گزارش فاكتورهاي خريد و فروش شرکت دخانیات قشم

راهنمای استفاده از نرم افزار حسابداری و انبار آل ور Alver

تصویر شماره 1

با فشردن کلیک (CLICK) یا اینتر (Enter) بر روی آیکون آل ور، منوئی ظاهر می شود که کلمه رمز را سوال می کند (تصویر شماره 1) پس از وارد کردن رمز، منو اصلی نرم افزار ظاهر می شود.

منوهای اصلی نرم افزار «آل ور» به چهار قسمت تقسیم می شود:

  • تعریف
  • اسناد
  • گزارش
  • ابزار

در صورت فشردن کلید Alt منوهای بالا فعال شده که با کلیدهای سمت چپ یا راست به سمت چپ یا راست حرکت می کند. همچنین با قرار دادن ماوس بر روی اشکال منو، منوهای فوق تغییر رنگ می دهد و با فشردن کلیک فعال می شود.

1– تعریف: (تصویر شماره 3) کلیه تعاریف اولیه در این قسمت وارد سیستم می شود.

1-1- تعریف حسابها: کلیه حسابها در سه سطح (کل، معین و جزء) تعریف شده است.

1-1-1- حساب کل: تصویر شماره 4 کلیه حسابهای کل در سیستم تعریف شده است.

2-1-1- حساب معین: تعدادی از این حسابها در سیستم قبلا تعبیه شده است. در صورت نیاز می توان به تعداد لازم، حساب معین تعریف کرد. مثلا در حساب اشخاص حساب کل و مشتریهای تهران به عنوان حساب معین می باشد. به دو طریق می توان حساب معین تعریف کرد:

1- بر روی حساب کل مثلا اشخاص، کلید Ctrl+Insert را فشرد و سپس حساب معین مورد نیاز را تعریف کرد.

2- بر روی حساب معین کلید Insert را فشرد و حساب معین مودر نظر را افزود.

3-1-1- حساب جزء: (تصویر شماره 5)

مجموعه این حسابها توسط کاربر اضافه می شود و کلیه افراد طرف حساب (مشتریان) در این قسمت افزوده خواهد شد. به دو طریق می توان حساب جزء را تعریف کرد.

1- می توان بر روی حساب معین مثلا مشتریهای تهران کلید Ctrl+Insert را فشرد و سپس حساب جزء را تعریف ، و یا اینکه بر روی یکی از حسابهای جزء کلید Insert را فشرد تا حساب جزء مورد نظر اضافه شود. در صورتی که بخواهیم مشخصات بیشتری از مشتری (فرد طرف حساب) را وارد سیستم نمائیم با فشردن Clik بر روی شمایل (Icon) اشخاص، پنجره ای در اختیار قرار می گیرد که موارد زیر جهت تکمیل اطلاعات فرد طرف حساب (مشتری) سئوال می شود. (تصویر شماره 6)

الف- نام کامل مشتری: در این قسمت می توان نام کامل مشتری به شکلی که باید در هنگام اخذ گزارش در آن درج شده باشد ثبت نمود.

ب- حداکثر اعتبار : حداکثر اعتباری که می توان برای مشتری مورد نظر قائل شد در این قسمت وارد می شود.

ج- کد اقتصادی: در صورت نیاز کد اقتصادی افراد طرف حساب (مشتریان) در این قسمت وارد می شود.

د- شماره و محل حساب: در این قسمت شماره حساب بانکی و محل آن مربوط به افراد طرف حساب (مشتریان) وارد می شود.

ه – در صورت نیاز به نشانی افراد طرف حساب (مشتریان) ، مواردی مانند کشور، شهر، آدرس، کد پستی، صندوق پستی، تلفن و فکس در این قسمت وارد می شود.

و- آدرس الکترونیکی (Email): در این قسمت آدرس الکترونیکی (Email) افراد طرف حساب (مشتریان) را می توان وارد نمود تا در صورت نیاز صورتحساب ایشان را از طریق پست الکترونیکی ارسال شود. سپس با فشردن F2 کار ادامه می یابد.

4-1-1- ایجاد حساب بانک (تصویر شماره 1-5): این حساب توسط کاربر اضافه و کلیه بانکهایی که موسسه در آنها حساب دارد ایجاد می شود.

به این شکل که بر روی حساب معین موجودی بانک در حساب کل داراییهای جاری بعد از فشردن کلید Ctrl+Insert پنجره ایی در اختیار قرار می گیرد که می توان حساب بانک مورد نظر را تایپ نمود تا با فشردن کلید F2 ثبت شود.

5-1-1- ایجاد حساب هزینه (تصویر شماره 2-5): این حساب توسط کاربر اضافه و می توان به تعداد مورد نیاز تعریف نمود.

به این شکل که بعد از فشردن کلید Ctrl+Insert بر روی  حساب معین هزینه های عمومی در حساب کل هزینه ها، پنجره ای دراختیار قرار می گیرد که می توان حساب هزینه مورد نظر را تایپ نمود و با فشردن کلید F2 حساب مورد نظر ثبت می شود.

فهرست

عنوان                                                                                                              صفحه

راهنمای نصب نرم افزار حسابداری……………………………………………………………………

راهنمای استفاده از نرم افزار حسابداری و انبار…………………………………………………..

منوهای اصلی نرم افزار  «آل ورAlver »……………………………………………………………

تعریف……………………………………………………………………………………………………………..

تعریف حسابها………………………………………………………………………………………………….

تعریف حساب کل………………………………………………………………………………………………

تعریف حساب معین…………………………………………………………………………………………..

تعریف حساب جزء…………………………………………………………………………………………….

تعریف حساب بانک……………………………………………………………………………………………

تعریف حساب هزینه………………………………………………………………………………………….

تعریف کالا……………………………………………………………………………………………………….

تعریف موجودی اول دوره کالا…………………………………………………………………………..

گزارش کاردکس حسابداری کالا………………………………………………………………………..

تعریف واحد کالا……………………………………………………………………………………………….

تعریف انبار………………………………………………………………………………………………………

تعریف بانک………………………………………………………………………………………………………

تعریف آدرس……………………………………………………………………………………………………

اسناد……………………………………………………………………………………………………………….

فاکتورهای خرید……………………………………………………………………………………………….

فاکتورهای امانی خرید (خرید امانی)……………………………………………………………………

فاکتور مرجوعی خرید ………………………………………………………………………………………

نحوه پرداخت فاکتور خرید…………………………………………………………………………………

فاکتورهای فروش……………………………………………………………………………………………..

فاکتورهای فروش امانی (فروش امانی)………………………………………………………………..

فاکتور مرجوعی فروش (مرجوع فروش)……………………………………………………………..

نحوه دریافت فاکتور فروش………………………………………………………………………………..

اسناد……………………………………………………………………………………………………………….

اسناد – دریافت ……………………………………………………………………………………………….

اسناد – دریافت – درآمد متفرقه…………………………………………………………………………

اسناد – پرداخت………………………………………………………………………………………………..

واریز به حساب…………………………………………………………………………………………………

چک………………………………………………………………………………………………………………….

چک – کلر………………………………………………………………………………………………………..

چک – برگشت…………………………………………………………………………………………………..

وصول چک………………………………………………………………………………………………………

برداشت از صندوق چک…………………………………………………………………………………….

برداشت از بانک………………………………………………………………………………………………..

بدهکار……………………………………………………………………………………………………………..

بستانکار…………………………………………………………………………………………………………..

گزارش…………………………………………………………………………………………………………….

گزارش آخرین کارکرد صندوق………………………………………………………………………….

گزارش مانده حساب مشتریان……………………………………………………………………………

گزارش صورتحساب مشتری……………………………………………………………………………..

گزارش خرید و فروش یک کالا به یک مشتری……………………………………………………..

گزارش مانده حساب………………………………………………………………………………………….

گزارش سابقه حساب ……………………………………………………………………………………….

گزارش چکهای صندوق……………………………………………………………………………………..

گزارش جزئیات کارکرد حساب…………………………………………………………………………..

گزارش اسناد پرداختی………………………………………………………………………………………

کارکرد روزانه صندوق نقد و چک………………………………………………………………………

گزارش تراز……………………………………………………………………………………………………..

گزارش موجودی کالا………………………………………………………………………………………..

گزارش خرید و فروش کالا………………………………………………………………………………..

گزارش سود و زیان کالا……………………………………………………………………………………

گزارش موجودی و بهای میانگین کالا………………………………………………………………….

گزارش فاکتورهای خرید……………………………………………………………………………………

گزارش فاکتورهای فروش………………………………………………………………………………….

گزارش سود فاکتورهای فروش………………………………………………………………………….

ساخت گزارش………………………………………………………………………………………………….

ابزار………………………………………………………………………………………………………………..

ماشین حساب……………………………………………………………………………………………………

ساخت اطلاعات پشتیبان……………………………………………………………………………………..

بازگشت پشتیبان اطلاعات…………………………………………………………………………………..

تعریف و تنظیم کاربران……………………………………………………………………………………..

مجوزهای کاربران…………………………………………………………………………………………….

انتخاب دوره مالی……………………………………………………………………………………………..

تنظیم……………………………………………………………………………………………………………….

ساخت دوره جدید مالی……………………………………………………………………………………..

انتقال به دوره مالی جدید……………………………………………………………………………………

معرفی

39900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط