مقاله فارسی پلاستيك

مقاله فارسی پلاستيك

پلاستيك
خطر استفاده از پلاستيك هاى غيراستاندارد در ماكروويو براى گرم كردن و پختن غذااصولا ظروفى كه براى پختن يا گرم كردن غذا در ماكروويو به كار مى روند بايد استاندارد و مشخص باشند. اينگونه ظروف و پلاستيك هايى كه غذا در آن پيچيده مى شوند از موادى درست شده اند كه در موقع پختن و گرم كردن غذا موجب تغييرات اجزاى مواد خوراكى نمى شوند و يا خود تجزيه نمى شوند و باعث سمى شدن مواد غذايى نمى گردند. اگر به اين نكته توجه نشود و غذا در ظروف يا پلاستيك هاى معمولى و در ماكروويو گرم يا پخته شود، به تدريج در اثر درجه حرارت ذوب شده و با غذا تركيب مى شوند و خطرات بزرگى را منجر مى شوند. اينگونه پلاستيك ها حاوى مقدار زيادى مواد سرطان زا هستند و به هيچ عنوان نبايد در تهيه و نگهدارى غذا از آنها استفاده شود.
از قرار دادن مواد غذايي در ظروف پلاستيكي ساخته شده براي ماكروويو اجتناب كنيد. پلي اتيلن ترفتالات(PET) كه يك ماده پلي اتيلني براي ساخت ظروف مخصوص ماكروويو است، در اثر حرارت؛ از حالت تركيبي جدا شده و وارد مواد غذايي مي شود. تركيبات چسبنده ايجاد شده توسط اين ماده شيميايي به هيچ وجه از مواد غذايي جدا نمي شوند.

فایل : 2 صفحه

فرمت : Word

مطلب مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات زیر را حتما بخوانید ...

مقالات زیر را حتما ببینید ...