پروژه نگرشی بر مخابرات شهرستان مرند

پروژه نگرشی بر مخابرات شهرستان مرند

مخابرات و اهميت ان در جامعه ما را وادار می کند که امکانات مخابراتی را در جهان ، ايران و در شهر مرند بررسی کرده و نقشی که مخابرات می تواند در پيشرفت جامعه داشته باشد ، بيان گردد همه ی ما می دانيم زندگی در عصر حاضر بدون ارتباط و اطلاع از همديگر امکان پذير نيست . از طرف ديگر ارتباطات سنتی ديگر کارايی چندانی برای پاسخگويی به نيازهای زندگی نوين بشری ندارند. بناچار بايد از روشهای جديدی که بتواند ارتباطات مردم را تسهيل کرده و جوابگوی مشکلات بشر در عصر حاضر باشد ،  استفاده نمود. ارتباطات دو سوبه و متقابل ، نسل امروز وآينده را قادر خواهد ساخت که به پيشرفتهای کلی در تمامی زمينه ها ممکن شو د. لازم به ذکر است که مخابرات ، ماهواره ، اينترنت و تلفن از پديده های دو سويه درجهان فعلی می باشند .

لازم به ذکر است برای اينکه اهميت موضوع مشخص شود ، بايستی جهان فعلی را بدون مخابرات فرض کنيم و ببينيم که با حذف ان براستی چه پيامدی را به دنبال خواهد داشت. بعنوان مثال شما می توانيد يک ساعت و يا حتی يک روز بدون ارتباط ، که اين ارتباط می تواند فرهنگی، اجتماعی ، سياسی ، اقتصادی و ورزشی باشد تصور کنيد ، اختلالاتی در روند توسعه بوجود می آايد که هيچکس بدون شک نمی تواند منکر ان گردد. بنابراين مخابرات در جهان امروز جزو ضروريات زندگی بشر به حساب می آايد و مانند آب و برق برای ادامه فعاليتهای آن لازم ضروری می باشد.                                                                                                                       

 اهداف پروژه :   

هدف از طرح پروژه غير از این نمی تواند باشد که ما می خواهيم امکانات و مشکلات خود در امر مخابرات را پيدا کرده ودر جهت رفع آنها با کمک مسولين راه حل مناسبی برای انها پيدا کنيم

و هدف ديگر اينکه فرهنگ استفاده ی صحيح از امکانات مخابراتی را به مردم گوشزد کنيم تا اينکه بتوانيم قدمهای موثری را در فعاليتهای اجتماعی خود برداريم . و اخرالامر اينکه بتوانيم يک جامعه ی ايده آل و سالم داشته و پِشرفت همنوعان خود را پيشرفت خود دانسته و همه را به يک زندگی با صفا دعوت نماييم .

در حقيقت پيشرفت ما در گرو يک ارتباط سالم با ديگران می باشد که حتی می تواند در تسهيل روند توسعه و برقراری ارتباط با فرهنگهای ديگر مللها دخيل باشد. پويايي فرهنگ ما زمانی ميسر خواهد بود که بتوانيم ، اطلاعات مورد نياز را در حداقل زمان ممکن دريافت نموده و بعد از تجزيه وتحليل و پردازشهای علمی ، آنرا  به کار ببنديم.

 

 *فرضيات پروژه :

1ـ سيستم مخابرات در تسريع اطلاع رسانی موثر است .

2ـ استفاده از مخابرات به علت سادگی نوع ارتباط در بين اکثريت مردم رواج بيشتری دارد .

3ـ فرض ديگر ما در اين پروژه اين است که امکانات خودمان را با امکانات روز دنيا مقايسه کرده و راه حل علمی برای رسيدن  به رقابتهای جهانی به دست بياوريم .

 

آيا براستی ما مجبوريم هميشه گيرنده ی اطلاعات و فناوريهای نوين از خارج کشور  باشيم ؟

جوانان برومند ما بايستی در تمام عصرها به اين نکته توجه کنند که کشور ما مهد تمدنهای بشری در جهان بوده و زمانی که اروپاييان ، آمريکاييها و… بويي از تمدن نبرده بودند ، ما صاحب نظر و امکانات بودیم ، چرا از آن پويايي و تمدن خبری  نيست؟ مسأله ای است که بايد انديشيد و راهکارهايي را برای آن پيدا نمود. وآن زمانی ميسر خواهد بود، که ما خودمان را باور کنيم و به اين باور اعتقاد داشته باشيم .

  روش پروژه :

روش تهيه و تنظيم اين پروژه بر اساس روش اسنادی انجام گرفته که اطلاعات آن با کمک يکی از کارکنان اداره ی مخابرات شهرستان مرند به نام آقای غلامعلی احمدی جمع آوری گرديده است.

فصل دوم:

تار يخچه ،

ويژگيها و

جايگاه

مخابرات

 تاريخچه مخابرات:

نخستين تلفن از نوعی که اصول کار ان با تلفنهای امروزی تقريبأ مشابه می باشد به وسيله ( الکساند گراهام بل ) ساخته شد. اولين مکالمه تلفنی در روز 10 مارس 1836 در شهربوستون بين گراهام بل و دستيارش و با جمله : پروردگار وا چه کارهای شگفتی دارد شنيده شد. طبق اسناد موجود در سال 1266 يک خط تلفنی بين دو ايستگاه راه آهن تهران وشهر ری توسط يک شرکت بلژيکی داير شد و نخستين اقدام جهت ارتباط تلفنی خارج از تهران در سال1280 به شرکتی واگذار شد که در شهر تبريز اقدام به ايجاد تلفن بنمايد .

دو سال بعد در سال 1282 مهمترين امتياز تلفن به شخصی که از پشتيبانی کامل دربار ان زمان برخوردار بود بنام دوست محمدخان واگذار شد . پس از ده سال از تاريخ واگذاری فقط تأسيس تلفن در تهران شروع شد و حدود 13 سال بعد امتياز فوق تنها در 16 شهر ايران تأسيسات مخابراتی ايجاد گرديد . به هر حال امتيازنامه مذکور چندان دوام نيافت و صاحب امتياز آنرا به مبلغ 20 هزار تومان به يک شرکت بلژيکی فروخت. در سال 1318 نخستين مرکز تلفن خودکار با ظرفيت 6000 شماره از نوع استروجرد در مرکز تهران اکباتان بوسيله ی متخصصين خارجی نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت و سپس در سال 1334 قرارداد خريد 180 هزار شماره تلفن و در سالهای 1345 تا 1348 قرار  داد خريد 195 هزار شماره تلفن با شرکت زيمنسي آلمان و همچنين در سال 1347 قرارداد خريد 41 هزار شماره تلفن با شرکت استاندارد الکتريک جهت نصب در تهران و شهرستانها منعقد گرديد ، از سال 1348 کارخانجات مخابراتی ايران جهت توليد تجهيزات مراکز تلفنی ، سيستم تلفن خودکار الکترومکانيکی شروع به کار نمود.

برای همگامی با شرکت تکنيک سيستم مخابراتی دنيا ، از سال 1355 از سيستمهای نيمه الکترونيک در شهرستانها و الکترونيک در تهران نيز استفاده می شد .پس از ان استفاده از سيستمهای مخابراتی ايی ـ ام ـ دی  و انالوگ وفجر و عصر مورد توجه قرار گرفت و در حال حاضر نصب چندين هزار شماره تلفن از نوع مراکز تلفن پيشرفته ديجيتال نصب و مورد استفاده قرار گرفته است. سيستمهای مخابراتی ديجيتال يک سيستم پيچيده و مدرن و در عين حال اقتصادی است . اين سيستم جانشين مناسبی برای سيستم های آنالوگ و نيز به عنوان يک شاخه از تکنولوژی کامالأ جديد مورد توجه قرار دارد .

مخابرات و نقش آن در جامعه:

مخابرات به معنی انتقال اطلاعات ، از يک مبدا به سوی مقصد ديگر و بالعکس می باشد که بعنوان سريعترين روش شناخته شده در انتقال علايم و صوتها ، متضمن غنای فکری جوامع و تسريع کننده ی آهنگ پيشرفت در عرصه های گوناگون ، سياسی ، اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی می باشد. بنابراين مخابرات نقش ارزشمند و بالايی را نصيب خود ساخته ، به نحوی که توسعه و گسترش تکنولوژی، از جمله عوامل مهم پيشرفت و ترقی آنها قلمداد می گردد. به عبارت ديگر اگر کشوری به تکنولوژی پيشرفته ی مخابراتی و سيستمهای نوين اين صنعت قرن، دست نيابد، به مفهوم واقعی به توسعه و ترقی دست نخواهد يافت. بنابراين مخابرات می تواند در تمام زمينه ها نقش مهمی را ايفا نمايد. واکنش هر موجود زنده در برابر محيط و اجتماع خود بر اساس يک سلسله اطلاعات صورت ميگيرد و اين اطلاعات فراهم گردد. جز با برقراری ارتباط با محيط همنوع خويش، بدين ترتيب هرچه امکانات ارتباطی وسيع تر و پيشرفته تر باشد دستيابی به منابع اطلاعاتی افزونتر خواهد بود. وبه تبع داشتن اطلاعات غنی، فرد يا جامعه دارای پويايی و تحرک سريعتر و معقولتری خواهد بود. دستيابی به اطلاعات صحيح، مطمئن و سريع در اتخاذ تصميم گيريها از اعتبار بالايی برخورداراست که در نتيجه ، ارتباط سالمی را طالب است . غالبأ برقراری ارتباط به کسب اطلاعات از قلمرو مشاهده ی مستقيم وتماس شخصی دورتر بوده و نياز به امکانات ويژه ای دارد. از ميان طيف وسيع امکانات ارتباطی می توان از مخابرات به مفهوم متعارف در جامعه ی کنونی نام برد.

صور ابتدايی ارسال خبر در گذشته، افروختن آتش و ايجاد دود بر فراز کوهها، نواختن طبل و قاصدان سواره بوده است. اما از سال1840 که تلگراف الفبايی مورد استفاده قرار گرفت، پيشرفت تکنولوژی مخابرات سرعت فجيعی داشته است.اکنون با گذشت 30 سال از عمر پر برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران در اثر مجاهدتهای تمامی اقشار ملت شاهد شکوفايی روز افزون در جهان مختلف هستيم که ارتباطات تلفن يکی از نمونه های بارز اين پيشرفتها می باشد و اين موضوع برای هر فرد ايرانی مشهود و مملوس است و آرزوی همه  می باشد که روزي شاهد پيشرفت و توسعه در تمامی زمينه ها در حد درجه اعلا باشيم، واين ميسر نمی گردد مگر با تلاش بی وقفه ی متخصصين و دست اندر کاران و حمايت بی دريغ مديران و پشتيبانی ملت عظيم ايران.

با توجه به اينکه تلاش روز افزون متخصصين مخابراتی و همگام شدن با صنعت روز، می تواند سيری در تحول اين تکنيک به وجود آورده و از طرف ديگر جلب اعتماد مردم، با در نظر گرفتن رضايت خداوند تسريع در اين امر مهم گردد. از طرفی پشتيبانی مردم می تواند تکيه گاه مطمئن برای مخابرات باشد که با ياری خداوند بتوانيم به فناوريهای جديد دست يافته تا همپای کشورهای پيشرفته و صاحب نام، خودی نشان دهيم.

پروژه نگرشی بر مخابرات شهرستان مرند

27900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط