مقاله کامل پروژه آبمیوه
مقاله کامل پروژه آبمیوه
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد ورامین-پیشوا
دانشکده کشاورزی-گروه صنایع غذایی
موضوع:
آبميوه 🙁 كد محصول =151311720 )
استاد راهنما :
سرکار خانم زند
ارائه دهنده :
الميرا كريمي
سال تحصیلی: پاییز و زمستان 1388
فهرست مطالب))))
خلاصه
مقدمه
شكل شماره
تعریف و تقسیم بندی آبمیوه ها
1-1-1- نوشابه های میوه ای بدون گاز
آب میوه با توجه به غلظت آنها معمولا به 3 دسته تقسیم میشوند :
از لحاظ شفافيت ( clarity )نيز آب ميوه به دو دسته تقسيم مي شوند :
واحد های تولید آبمیوه
شرح فرایند 14
شکل به شماره های 5 و 6 و 7
فرمولاسیون نوشابه های بدون گاز
شکل شماره 9
شکل شماره 10
هدف از کنسانتره شدن آب میوه
تغليظ و جدا سازي اسانس ميوه (Evaporation & Aroma Recovery )
سرد کردن کنسانتره .
بسته بندی کنسانتره
فرایند تولید کنسانتره آلبالوو پرتقال
عيارسنجي وتوزين
ذخيره سازي
شستشو وجداسازي ميوه.
خردكن وخوشه گير.
گرم كن.
پرس (آبگيري)
آروماگيري(جمع آوري اسانس ميوه)وتغليظ اوليه
شفاف سازي
فيلتراسيون
تغليظ
پاستوريزاسيون
آزمايشات ميكروبي كنسانتره
آزمايشات شيميايي كنسانتره
توضیحات
بريكس:موادجامدمحلول درآب(رفراكتومتري)
اسيديته(اسيديته قابل تيتراسيون)
انديس فرمالين(فرمل تيتراسيون)
خاكستر.
مقدار.
اندازه گيري كلر موجود دراب مصرفي
تست الکل
آزمایشات میکروبی آبمیوه
قیمت تمام شده کنسانتره آب آلبالو در بسته بندی در بشکه
قیمت تمام شده آب پرتقال بازسازی شده در بسته بندی های
جدول 1- استاندارهاي نوشابه ميوه اي (بدون گاز
بسته بندي نوشابه هاي ميوه اي (بدون گاز)
منابع
Fruit juice processing
Citric acid.
Translation
Mixed Fruit juice
فصل استاندارد مرجه به فولدر رفرنس و استاندارد
خلاصه :
توليد كنسانتره:پس از حمل مواد اوليه (آلبالو، سيب، انگور، انار و پرتقال) به كارخانه و انتقال آن به وسيله فشار آب به درون كانالهاي مخصوص و شستشوي اوليه، روي نوار نقاله مخصوص، مواد نامرغوب جداشده و سپس ميوههاي مناسب به خرد كن منتقل و از آنجا پس از حرارتدهي مقدماتي وارد دستگاه پرس ميشوند تا آب ميوه جدا شود.آبميوه حاصله را پس از پاستوريزه كردن و خنكسازي به مخازن آبميوه منتقل و پس از طي مراحلي خاص و عبور از صافيهاي مخصوص، آن را شفاف ميكنند، سپس به دستگاههاي تحت خلا براي تغليظ منتقل كرده و پس از آن، آب ميوه به شكل ماده غليظي مانند عسل بدل ميشود كه كنسانتره نام دارد.بازسازي آبميوه :مواد اوليه مانند كنسانتره و يا پوره ميوهها، شكر، اسيدهاي مجاز خوراكي و آب آشاميدني به مخازني از جنس استيل منتقل شده و پس اختلاط در نسبتهاي معيني، آبميوه مورد نظر تهيه ميشود. آبميوه حاصل پس از عبور از صافيهاي مخصوص وارد پاستوريزاتور شده و در دماي مناسب پاستوريزه ميشود. آبميوه پاستوريزه شده بلافاصله به طرف پركن منتقل شده و به صورت داغ بسته بندی شده و پس از دربندي بلافاصله در حوضچه آب سرد خنك شده و پس از كارتنگذاري به انبار منتقل ميشوندامروزه بيشترين تلاشها برآن است تا آبميوه تحت فرآيند توليد و بستهبندي كمترين زمان
را در فرآيند حرارتدهي طي كند تا هم از لحاظ طعم ، مزه و بو و هم از نظرارزش غذايي در بهترين شكل ممكن تهيه و به مصرفكننده عرضه شود.
«من لمْ يَشْكر المَخْلوقَ،لمْ يَشْكر الْخالِقَ.»پيامبراكرم(ص)
مقدمه
امروزه روند دنیایی صنعتی در جهت کیفیت میباشد .کیفیت زندگی یک مفهوم کلیدی برای یسیاری از مردم است که شامل عادتهای خوردن و نوشیدن نیز میباشد .مصرف کننده ها به طور روز افزونی از جوانب تغذیه ای و خواص غذاها و نوشیدنی ها یی که دارای ویتامین ها ومواد معدنی هستند آگاه می شوند و به آن اهمیت میدهند .آبمیوه از نوشیدنی هایی میباشند که دو خاصییت فوق را دارند و با طعم و عطر گوارای خود سرشار از انواع ویتامین ها ومواد معدنی میباشند .اگر چه از گذشته های دور آب میوه ها به روش غیر صنعتی تولید و در نزدیک محل تولید میوه مصرف میشد ند ولی صنعتی به عنوان صنعت آب میوه تقریبا تا سال های 1930 وجود نداشت .
این صنعت که صنعتی جوان محسوب میشود برای اولین بار در همه چهارم قرن اخیر در کشور های آلمان و سوئیس بوجود آمد و بعد از سالهای جنگ جهانی دوم به سرعت پیشرفت نمود . آبمیوه یكی از بهترین نوشیدنیهاست كه با در اختیار داشتن املاح و ویتامینها، ضمن رفع عطش، بخش قابل توجهی از نیاز بدن به ویتامینها را تأمین می كند و پزشكان نیز مصرف روزانه آن را توصیه می كنند.هر چند مصرف آبمیوه طبیعی، تازه و خانگی در اولویت قرار دارد، اما سرعت زندگی ماشینی گاهی فرصت گرفتن آبمیوه در خانه را از مردم سلب می كند و آبمیوههای صنعتی دارای افزودنی ها و شکر اضافی هستند. استاندارد وروشهاي آزمون آب ميوه جات كه بوسيله كميسيون فني آب ميوه جات تهيه وتدوين شده ودر پنجاه وپنجمين كميته ملي استاندارد فرآورده كشاورزي .غذايي
فایل : 85 صفحه
فرمت : Word
- کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.