مقاله در مورد كلاس هوشمند

مقاله در مورد كلاس هوشمند

كلاس هوشمند
تعریف : مدرسه هوشمند مدرسه فیزیکی است که کنترل و مدیریت آن مبتنی بر فناوری رایانه و شبکه می باشد و محتوای اکثر دروس آن الکترونیکی و سیستم ارزشیابی و نظارت آن هوشمند است .با نصب سیستم هوشمند ، کلاسها را از روش سنتی شنیداری به روش دیداری – شنیداری تبدیل کنید. به عقیده کارشناسان ماندگاری مطلب در روش شنداری – دیداری قریب به 20 سال بوده در حالی که ماندگاری مطلب در روش شنیداری تنها 6 ماه می باشد.همچنین در روش دیداری – شنیداری مطالب علمی در محیطی جذابتر و مدت زمان کمتر قابل انتقال است.
یک کلاس هوشمند از 4 عنصر مهم و اساسی تشکیل می شود :
تخته هوشمند ، دیتا پروژکتور ، سیستم کامپیوتری ، نرم افزار های کمک آموزشی مخصوص تخته هوشمند
 تعریف تخته هوشمند
  

 به زبان ساده تخته هوشمند یعنی دستگاهی که تصویر پروژکتور یا نمایشگر را لمسی کند و بتوان با انگشت روی تصویر ایجاد شده کار کرد و با قرار گرفتن در محیط ویندوز بتواند بدون استفاده از
کیبورد و ماوس و تنها با لمس کردن به مدیریت اطلاعات  بپردازد ، قرار گرفتن تخته هوشمند در کنار نرم افزار خاص آموزشی محیط  کلاسمان را  تعاملی و مهیج می کند .
دپارتمان هوشمند سازی شرکت داده گستران البرز آسیا با انجام تحقیقات و مطالعات گسترده پیرامون فناوری های نوین آموزشی و آخرین دستاوردهای روز دنیا در حوزه تخته های هوشمند، برآن شد تا تجارت موفق کشورهای پیشتاز در این عرصه را پیشه راه خود سازد و از کامل ترین و بروزترین تکنولوژی دنیا بهره گیرد.
این شرکت مفتخر است كه از تخته های IBoard برای هوشمندسازی استفاده می نماید.
IR تکنولوژی به کار رفته در تخته های هوشمند IBoard است که قاب تمام فلزی آن وجه تمایزی است نسبت به سایر محصولات مشابه در بازار که این ویژگی بهانه ای است تا مخاطبین بیشتری را جهت استفاده از این محصول ترقیب نماید.
قاب تمام فلزی دغدغه از دست دادن خاصیت لمسی بودن و یا بالا رفتن میزان خطای تخته در اثر ضربه را کاملا از بین برده و این ویژگی منحصر به فرد، تخته هوشمند را مناسب استفاده در کلاس های مدرسه مینماید.
 

 
از دیگر  خصوصیات تخته های هوشمند IBoard میتوان به ضد ضربه ، ضد آب و ضد خش بودن آن اشاره نمود. پنل قلم و نوار ابزار بکار رفته در تخته، فضای کار با آن را بسیار ساده، جذاب و متناسب با سلیقه کاربران ایرانی مهیا کرده است. درعین حال عدم وابستگی تخته به قلم و صفحه کاملاً لمسی آن کار با تخته را راحت تر و خوشایند ساخته است.
از دیگر ویژگی های تخته هوشمند IBoard ، صفحه کاملاً فلزی آن است که با پوششی خاص بازتاب نور را به حداقل رسانده و از این حیث سیستمی سازگار با سلامت دانش آموزان را فراهم آورده است.
 
 
 
ابعاد تخته  “78= 116*150 (با قاب دور:130*163)
دو سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش
امکان نصب روی پايه يا ديوار
صفحه ای کاملاً مقاوم در  برابر  ضربه و ضد خش
عدم نياز به يک سيستم کامل رايانه و امکان کار کردن بدون مانيتور، ماوس و  صفحه کليد (کارکردن فقط با يککيس يا مينی پی سی)
وابسته نبودن به هر نوع قلم خاص و امکان نوشتن با انگشت يا هر شی ديگری
دارای نرم افزار کاملاً فارسی
 

 دارای نوار ابزار ميانبر با 24 آيکون جهت تسريع و سهولت در کار
حداقل رفلکس نور و عدم آسيب ديدن چشم کاربر به دليل جنس به کار رفته در سطح تخته
سازگاری با تمام نرم افزارها
مجهز به 3 قلم و یک قلم آنتنی
همراهی پنل قلم ها به اضافه میانبرها یکی از مزیت های منحصر به فرد تخته هوشمند IBoard  می باشد.
 
برترین امکان تخته هوشمند شرکت داده گستران البرز آسیا نرم افزار منحصر به فرد آن است. که ویژگی های آن را در زیر مشاهده میکنید
1.کاملا فارسی
2.کتب درسی تمامی مقاطع
  

 
 
3.منابع کمک آموزشی درسی مربوط به هر مقطع تحصیلی
4.منابع اینترنتی مربوط به هر مقطع
5.آزمایشات مربوط به دروس علمی و آزمایشگاهی همه مقاطع
6.ابزار های کمک آموزشی
7.منابع عکس مربوط به هر پایه تحصیلی
8.نرم افزار های کمک آموزشی اعم از ماشین حساب ، رسم نمودار ، آزمایشگاه مجازی ، دیکشنری انگلیسی فارسی ،….
 
 

 
 
9.موارد کمک آموزشی درس انگلیسی با امکان ترجمه و تلفظ
10.راهنمای فارسی کمک آموزشی نرم افزار
11.امکان ذخیره سازی با تمام فرمت  های رایج شامل : JEPGT ، PPT ، PDF ، HTML و …
12.قابلیت ایجاد تعداد صفحات نامحدود، نمایش مجدد و ذخیره آنها
13.ابعاد نامحدود در هر صفحه ، مفید برای متن ها، تصاویر و فرمول نویسی های طولانی
14.قابلیت افزودن زبان جدید
15.قابلیت افزودن و انتخاب پس زمینه های رنگی با 16 میلیون تنوع رنگ و یا قراردادن تصویر دلخواه به عنوان پس زمینه
16.قابلیت تغییر منو کاربر به منوی مخصوص هر درس
17.دارای صفحه کلید مجازی
18.قابلیت تایپ فارسی به کمک صفحه کلید ویندوز
19.قابلیت بزرگنمایی محدودهای از تصویر
20.راهنمایی فارسی کمک نرم افزار آموزشی (خودآموز فارسی، فیلم آموزشی نرم افزار و فیلم آموزشی نصب نرم افزار  )
لازم به ذکر است اولین نرم افزار کاملاً فارسی تخته های هوشمند در ایران نرم افزار محصول دپارتمان هوشمندسازی شرکت داده گستران البرز آسیا میباشد.
بهترین فناوری‌های آموزشی جهان
مدرسه مجازی در «Second life»شرکتی از شمال انگلستان، از دنیای مجازی سکندلایف برای نمایش مدرسه‌ای جدید که در حال حاضر وجود ندارد، استفاده می‌کند. کارهای ساختمانی روی مدرسه روستایی آکلام تازه شروع شده، ولی مسوولین مرکز آموزش شهر میدلزبورو، نمایش دقیقی را از آن‌چه این مدرسه در آینده خواهد بود، در سکندلایف ارائه کرده‌اند.
هدف، این است که استادان، دانش‌آموزان و مسوولان دولتی ببینند که این مدرسه دقیقا چه شکلی خواهد بود، با تمام زوایای آن آشنا شوند و هرگونه مشکل احتمالی را قبل از اتمام ساختمان پیش‌بینی و اصلاح کنند. به گفته یکی از کارشناسان طرح که برای ارایه آن در نمایشگاه حاضر شده، با این کار می‌توان طرح و معماری داخلی مدرسه را دقیقا بازنمایی کرد.
هنگامی که با این کارشناس همراه می‌شویم و روی نمایشگر کامپیوتر به داخل ساختمان می‌رویم، تصویر پویانمایی ساختمان را می‌بینیم و می‌توانیم به هر جا که می‌خواهیم، سرک بکشیم، از کلاس‌ها گرفته تا آزمایشگاه‌ها و هرجای دیگر که بخواهیم. حتی جای تابلوی اعلانات مدرسه، نیمکت‌ها و تخته‌سیاه کلاس‌ها نیز در این پویانمایی مشخص است.
این‌گونه به‌نظر می‌رسد که در آینده می‌توان به‌جای مدرسه واقعی، به همین مدارس مجازی اکتفا کرد؛ وضعیتی تقریبا شبیه به مدارس مجازی‌ای که هم‌اکنون برای مناطق صعب‌العبور مورد استفاده واقع می‌شوند. وی در مورد امکان این کار و فناوری‌هایی که برای تحقق این هدف در آن در نظر گرفته شده است، چنین توضیح داد: «در چنین حالتی می‌توان در هر زمان و مکانی از امکانات کلاس استفاده کرد و حتی اگر لازم باشد، به‌طور آنلاین با استادان در تماس بود. با دیدن نمایی مجازی از کلاس و استاد در آن، احساس نزدیکی بیشتری با یک مدرسه واقعی پیدا می‌کنید. می‌توانید روی تخته‌سیاه کلاس کلیک کنید و صفحات وب را جستجو کنید، یا می‌توانید به حیاط مدرسه بروید، یا روی پنجره‌های کلاس‌ها کلیک کنید و به محیط‌های بازی آنلاین بروید؛ یا با همکلاسی‌هایتان که در همان لحظه پشت کامپیوترهایشان در خانه نشسته‌اند، بازی کنید.»
در مجموع چنین به نظر می‌رسد که این محیط غیر از آن‌که ساختمان مدرسه را برای اظهارنظر در مورد ساخت آن به نمایش بگذارد، کاربردهای دیگری نیز یافته که از اصل آن بسیار جالب‌ترند و احتمالا با استقبال بچه‌هایی روبرو خواهد شد که باید به این مدارس بروند.
لپ‌تاپ جدید اینتل: ClassMateاینتل لپ‌تاپ جدید مدل کلاس‌میت را به نمایشگاه آورده است. این ماشین که در اصل برای کشورهای در حال توسعه طراحی شده، می‌تواند از یک لپ‌تاپ سنتی به یک Tablet PC تبدیل شود تا به کودکان اجازه دهد طبیعی‌تر بنویسند و نقاشی کنند.
اینتل ادعا می‌کند که تا کنون حدود یک میلیون عدد از سری کلاس‌میت را در کشورهای در حال توسعه فروخته و در سال گذشته، فروش آن را در بازارهای کشورهای توسعه یافته نیز شروع کرده است.
راب جونز که در غرفه اینتل مشغول توضیح دادن درباره ویژگی‌های این محصول بود، در این باره گفت: «این محصول می‌تواند به‌سادگی از یک کامپیوتر معمولی به یک تبلت پی‌سی تبدیل شود و فقط کافی است که مانیتور آن‌را 180 درجه روی محور افقی‌اش چرخانده و سپس بخوابانید (مانیتور این کامپیوترها روی دو محور قابلیت چرخش دارد، تقریبا مانند گوشی‌های نوکیا ان93). در این حالت، یک تبلت پی‌سی دارید که می‌توان با قلم روی صفحه نمایشگر لمسی آن نوشت و حتی نقاشی هم کرد. روی آن، نرم‌افزار تشخیص دست‌خط و ابزار دیگری مانند صفحه نقاشی که برای کودکان جالب خواهد بود نیز نصب شده است.»
به این ترتیب تقریبا هر کاری که بچه‌ها بخواهند در کلاس انجام دهند، ممکن می‌شود. نرم‌افزارهای خاصی نیز ویژه این کامپیوترها طراحی شده است، مانند نرم‌افزاری برای انتقال نوشته‌ها و نقاشی‌ها و اطلاعات از یکی از این کامپیوترها به کامپیوتر دیگر که می‌تواند در اختیار معلم کلاس باشد و اطلاعات را با استفاده از شبکه بی‌سیم (مانند حالت خاصی از بلوتوث) به کامپیوتر معلم منتقل کند. هزینه تقریبی این لپ‌تاپ برای مدارس تقریبا 550 دلار است.

کامپیوتر آینده مایکروسافت: Surfaceمایکروسافت از BETT برای اولین نمایش عمومی کامپیوتر آینده‌اش موسوم به سرفیس در انگلیس استفاده کرد. این کامپیوتر چند کاربره میز مانند، سال گذشته و زمانی که هنوز بیل گیتس مدیرعامل مایکروسافت بود، نخستین بار رونمایی شد و البته هنوز به بازارها وارد نشده است.
مایکروسافت امیدوار است که نمایشگر لمسی سرفیس که کاربران می‌توانند با استفاده از آن، اطلاعات دیجیتال را با انگشتانشان بگیرند و جابجا کنند، به معلمان کمک کند درسهایشان را در آمیزه‌ای از دنیای فیزیکی و مجازی به شاگردان بیاموزند.
در یک نمایش عمومی، مایکروسافت نشان داد که چگونه در درس زیست‌شناسی، می‌توان با اجازه دادن به دانش‌آموزان برای جستجوی اندام‌های درونی بدن انسان روی صفحه کامپیوتر، فرآیند حیات را به دانش‌آموزان آموزش داد. در ارائه دیگری با موضوع سیاست در آمریکا، کاربران می‌توانستند تغییرات محیط سیاسی را ایالت به ایالت، مشاهده کنند.
تشخیص چهرهآورورا، نرم‌افزار تشخیص چهره‌اش را که می‌تواند توسط مدارس برای افزایش سطح امنیت و هم‌چنین، داشتن گزارش دقیقی از بازدید‌کنندگان استفاده شود، به نمایشگاه آورده بود.
این سیستم به گونه‌ای طراحی شده که بتواند در تقریبا هر شرایط نوری کار کند، به گونه‌ای که شرکت ادعا می‌کند «نصب آن آسان و تعمیر و نگهداری آن بسیار ساده است.»
چنین تصور می‌شود که این سیستم را می‌توان برای بوفه‌های مدارس نیز مورد استفاده قرار داد، و در نتیجه دیگر نیازی نیست که کودکان با خود پول به مدرسه بیاورند که در این صورت، احتمال سرقت یا زورگیری از آنها کاهش می‌یابد.در حال حاضر، سیستم تشخیص چهره آورورا در کالج سنت‌نیوت انگلیس در حال آزمایش است و به نظر می‌رسد این اولین باری است که از آن در یکی از مدارس بریتانیا استفاده می‌شود.

فایل : 10 صفحه

فرمت : Word

مطلب مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات زیر را حتما بخوانید ...

مقالات زیر را حتما ببینید ...