فرایند های شیرین سازی گاز طبیعی و تشریح کلی آن به کمک فرایند آمین گاز شیرین

فرایند های شیرین سازی گاز طبیعی و تشریح کلی آن به کمک فرایند آمین گاز شیرین

مقدمه:
علاوه بر جدا کردن آب ، نفت و NGL یکی از مهمترین بخش های فرآوری گاز جدا کردن دی اکسیدکربن و گوگرد می باشد. گازهایی که از منابع نفتی حاصل می شوند، عمدتا حاوی مقادیر متفاوتی سولفید هیدروژن و دی اکسید کربن هستند. این گاز طبیعی به دلیل بوی بد حاصل از محتویات گوگردی آن«گاز ترش»نامیده می شود.

گاز ترش به علت محتویات گوگردی آن که می تواند برای تنفس بسیار خطرناک و سمی باشد گاز نامطلوبی بوده و به شدت باعث خوردگی می شود. علاوه بر این گوگرد موجود در گاز ترش می تواند استخراج شود و به عنوان محصول جانبی به فروش برسد.

عوامل موثر در انتخاب فرایند شیرین سازی:

uنوع ناخالصی که باید از گاز جدا گردد
uمیزان غلظت ناخالصی و حد نشانه خلوص گاز
uجذب انتخابی گازهای اسیدی
uمیزان گاز ترش و شرایط دما و فشار گاز
uعملی بودن و مطلوب بودن واحد بازیافت گوگرد
uاقتصادی بودن فرایند
25900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط