پاورپوینت شاخص های اندازه گیری عملکرد بخش ها

پاورپوینت شاخص های اندازه گیری عملکرد بخش ها
•استفاده از ملاكها و اصولي كه خصوصيات كيفي را در قالب كميت بيان كرده و آنها را قابل بررسي و ارزشيابي مي كند، شاخــــص نام مي گيرد.
• شاخصها معمولاً از نظريه ها، نگرشها و يا موقعيتها سرچشمه مي گيرند و مانند علائمي كه مسير را مشخص مي كند، مي توانند مورد استفاده قرار گيرند. معمولاً براي اطمينان از نتيجه گيريها و نشان دادن شرايط و اوضاع  بيش از يك شاخص را مورد استفاده قرار مي دهند تا احتمال بروز خطاها را به حداقل  برسانند.
امروزه ابزار و روشهای مختلفی برای سنجش عملکرد در سازمانها به کار میرود و درصورتی که بطور صحیح و مستمر انجام شود، موجب ارتقا و پاسخگویی دستگاههای اجرایی و اعتماد عمومی به عملکرد سازمانها و کارایی و اثربخشی خواهد شد .

•یکی از ویژگیهای بارز و کمک کننده ارزیابی عملکرد این است که جنبه کمی داشته ونتایج و پیامدهای ارزیابی را به مقادیر قابل محاسبه تبدیل مینماید و در واقع فرایندی است که به سنجش واندازه گیری، ارزش گذاری و قضاوت درباره عملکرد طی دورهای معین می پردازد.
•فرایند ارزیابی عملکرد نیز مانند هر فرایندی شامل مجموعه ای از فعالیتها و اقدامات هدفدار با توالی و ترتیب منطقی است و هر مدل و الگویی که انتخاب شود، انجام مراحل مشترکی را در بر میگیرد که مرحله بعد ازمشخص شدن اهداف، تدوین شاخص هاست و این مرحله از مهمترین مراحل است چرا که سازمانها با تعیین معیارها و شاخص های خود، میزان دستیابی به اهداف و رسالت خود را مورد بررسی قرار می دهند . برای اطمینان از اثربخشی خدمات باید عملکرد آن را سنجید.
27900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط