مقاله کامل ورزشهای مناسب برای صافی کف پا و کمر درد

مقاله کامل ورزشهای مناسب برای صافی کف پا و کمر درد

دانشگاه پیام نور
واحد ورامین
موضوع :
ورزشهای مناسب برای صافی کف پا و کمر درد
استاد :
سرکار خانم طلا ئی
دانشجو:
ملیکا صدری سراب
8461034460
زمستان 1387
مقدمه :
كمردرد به خودي خود يك بيماري نيست بلكه نشانه بيماري است . پيشرفت آن يعني اينكه چيزي در جايي دچار مشكل شده است ، اگرچه ممكن است هميشه خيلي واضح نباشد كه آن چيز چيست .
بيشتر ما در بعضي مواقع از كمردرد رنج مي بريم . معمولاً اين درد ناخوشايند و طاقت‌فرساست اما خيلي جدي نيست . اين ناراحتي بعلت بعضي فشارها و يا صدمات در كمر ايجاد مي شود كه نبستاً هم به سرعت بهبود مي يابد . طرز نشستن يا ايستادن نامناسب ، فشارهاي زياده از حد و مشكلات فرسودگي استخوانها ممكن است حداقل كمي مقصر باشند .
وقتي شما در مي يابيد كه ستون فقرات شما متشكل از ساختارهاي بسيار متفاوتي از جمله : استخوان ها ، ديسك ها ، رباط ها ، زردپي ها ، اعصاب و رگهاي خوني و ساير بافتها است كه همه آنها مي توانند آسيب هاي مكانيكي تحت تأثير قرار بگيرند و تبديل به كمرديد شوند ، ديگر نبايد تعجب كنيد از اينكه كمرديد امري بسيار شايع و متداول است . در بيشتر موارد علت اصلي اين ناراحتي زياد مهم نيست . كمردرد يك نشانه بيماري است كه برطرف خواهد شد و هدف از درمان تسكين درد و اطمينان حاصل كردن از اين نكته است كه هر چه زودتر بهبودي حاصل شود . گاهي اوقات ممكن است علت خطرناك‌تري نهفته باشد كه تحقيقات مفصل براي تعيين روش درست جهت درمان فراهم مي شود . فهميدن اينكه چطور كمرحركت مي كند به ما كمك خواهد كرد ياد بگيريم چگونه از ستون فقراتمان مراقبت كنيم و كمردرد خود را بهبود بخشيم .
يك مشكل رو به رشد
كمردرد به طور قابل توجهي در بين مردم رايج و شايع است . در هر لحظه در حدود 30 تا 40 درصد از جمعيت دنيا دچار كمردرد مي شوند و بين 80 تا 90 درصد از آنها آن را در زماني در زندگي هايشان تجربه كرده اند . هر دو جنس مرد و زن و همين طور در همه سنين از كودك گرفته تا افراد مسن همه به اين درد مبتلا مي شوند اما اين ناراحتي بيشتر در بين افراد ميان‌سال شايع است .
كمردرد به دنبال بعضي از آسيب ديدگيها يا رگ به رگ شدن هاي ناگهاني ايجاد مي شود .
علل كمردرد متعدد و گوناگون است، همينطور روشهاي تشخيص و درمان آن. لذا اين چندگونگي كم و بيش وسايل تشويش بيماران مبتلا به كمر درد را فراهم آورده و تا حدودي موجب بدبيني و ترس و هراس آنان مي شود و اغلب باعث مي شود بيماران پيگير مراقبتهاي پزشكي نباشند.
اين برگردان اصولاً محدود است به بحث دربارة مسائل مربوط به ستون مهره هاي كمر بزرگسالان كه پي آمد آن معمولاً كمردرد است. در اين بحث مرور كوتاهي خواهيم داشت به ساختمان ستون فقرات، ديسك بين مهره اي، سبب شناسي ديسك كمر، چگونگي انجام كارهاي روزمره و ورزشهاي مناسب سنين مختلف تا كمتر دچار اين مشكل بشويم.
ستون فقرات بمانند حلقه هاي زنجيره اي استخواني است كه بوسيله سيستمي از مفاصل بهم متصل شده و توسط ديسكها، كپسولها، ليگمانها و عضلات حفظ و
مستحكم مي‌شوند. در ضمن ستون فقرات نخاع شوكي را در داخل خود جاي داده و از نخاع و اعصاب جدا شده از آنها نگهداري مي كند. از خصوصيات ستون فقرات مي توان گفت كه بطور اختصاصي انرژي را جذب كرده و برحسب موقعيت بدن( زمان انجام ورزشهاي مختلف، برداشتن اجسام سنگين . . . . ) زماني بسيار سفت و محكم و زماني انعطاف پذير مي شود. در طول زندگي هر فرد اين ساختمان به دلايل مختلف مثل بالا رفتن سن، حوادثي مثل ضربه و سقوط از بلندي يا بيماريها دچار ضعف و ناتواني مي شوند. لذا بايستي توجه كرد چه حالت هاي پاتولوژيكي باعث تغييرات در سلامت اين ساختمان مي شود.
ستون فقرات كمري شامل پنج مهره مي باشد كه مجموع آنها به شكل استوانه اي كوتاه مي باشد بطوريكه هر مهره را به تنهايي در نظر بگيريم بدنه در جلو و پديكولها در عقب يك ظاهر نعل اسبي به مهره مي دهد(شكل 1)
شرح مختصري از نخاع شوكي و ارتباط آن با مهره ها:
در ضمن مهره هاي كمري انسان قبل از چهل سالگي فشاري در حد KN 8 ( هشت كيلو نيوتن، هر كيلو نيوتن معادل 10 كيلوگرم مي باشد) يعني 80 كيلوگرم را مي تواند تحمل كند كه بعد از چهل سالگي حدود 50 درصد مقاومت مهره كم مي شود(KN 4) پس بايستي در انجام كار و حتي ورزش براي سلامتي را در سن قبل از چهل سالگي و بعد از آنرا متناسب با گفتار فوق در نظر گرفت تا از آسيب مهره ها پيشگيري شود.

فایل : 50 صفحه

فرمت : Word

27500 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط