طرح توجيهي نان فانتزي باظرفيت 900 تن در سال

طرح توجيهي نان فانتزي باظرفيت 900 تن در سال

خلاصه طرح :
موضوع طرح : احداث وبهره برداري كارگاه توليد نان فانتزي
نوع توليدات وظرفيت : نان فانتزي باظرفيت 900 تن درسال
تعداد شاغلين : 17 نفر
مشخصات سرمايه گذاري طرح (ارقام به ميليون ريال)
سرمايه گذاري كل طرح : 2710
سرمايه گذاري ثابت : 2400
سرمايه در گردش : 280
در آمد ساليانه: 3420
سود ويژه : 702
دوره بازگشت سرمايه : 40 ماه
% نرخ باز دهي سرمايه : 30

مقدمه :
بي شك غلات بيشترين سهم را در سبد غذايي جوامع بشري دارا هستند دراين
ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود ، كه قابليت تبديل شدن به نان
را دارد از اهميت بسزايي برخوردار است . بگونه اي كه برخي از اقلام وحشي آن
از حدود پانزده هزار سال قبل از ميلاد مسيح در مصر و بين النهرين مي روييده
است و دانه هاي اين گياه در كنار موميايي هاي فراعنه مصر از اهرام اين كشور
به دست آمده است .
در ايران ، نمونه هاي گندم در كاوش هاي باستان شناسي انجام شده در دامغان ،
غارهاي نزديك به درياچه مازندران وهمدان بدست آمده است و باستان
شناسان عقيده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از ميلاد مسيح در
اين مناطق كشت مي شده است .
براي پخت نان از زمان هاي بسيار دور روش هاي بسيار متنوع و جالبي وجود
داشته است . به احتمال زياد قديمي ترين روش پخت نان كه بيشتر در ميان چادر
نشينان متداول بوده ، روشي است كه براي پخت يك نوع نان ابتدايي بنام كوماج
مورد استفاده قرار مي گرفته است . پس از آن ، پخت نان هاي مسطح نظير
لواش بروي سنگ يا تابه داغ رايج گرديد . كم كم تنور هايي كه هنوز در بسياري
از نفادط دنيا به خصوص ايران

طرح توجيهي نان فانتزي
باظرفيت 900 تن در سال

27900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط