بررسي نقش قابليت هاي گردشگري در توسعه پايدار

بررسي نقش قابليت هاي گردشگري در توسعه پايدار

گردشگري در جهان کنوني به عنوان صنعتي پاک و سومين پديده ي اقتصادي پويا، پررونق و رو به توسعه پس از صنايع نفت و خودروسازي ، توجه بسياري از کشورها را به خود جلب کرده است . گردشگري مي تواند اثرات متفاوت و قابل توجهي در منطقه ي گردشگرپذير برجاي بگذارد. اين اثرات مي توانند اجتماعي ، فرهنگي ، اقتصادي و زيست محيطي باشند. برنامه ريزان و سياستگزاران توسعه نيز از صنعت گردشگري به عنوان رکن اصلي توسعه پايدار ياد مي کنند. با توجه به گستردگي کاربرد توسعه ي پايدار اين واژه به اشکال گوناگون توصيف شده و در اصل فرايند دگرگوني روابط بين نظام ها، فرآيندهاي اجتماعي ، اقتصادي و طبيعي مي باشد.

کشور ايران با توجه به اينکه جزو پنج کشور جهان از نظر تنوع اقليمي وجزو ده کشور جهان از نظر تاريخي و فرهنگي است ولي درآمد ايران ، علي رغم دارابودن پتانسيل هاي بسيار بالاي گردشگري ، معادل ١.٧٧٧ ميليارد دلار يعني تنها حدود يک هشتم درآمد کشور ترکيه گزارش شده است .

27900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط