پاورپوینت اقتصاد گوسفند داری

پاورپوینت اقتصاد گوسفند داری

مقدمه:
از مهمترین عواملی که پیشرفت در هر فعالیت تولیدی و اقتصادی را تضمین می کند، تلفیق دانسته های علمی با امکانات عملی است و این امر به ویژه در برخی از رشته های تولیدی مانند فعالیت های دامپروری و بخصوص گوسفند داری، حائز اهمیت است.

نکته حائز اهمیت در آستانه ورود به اقتصاد جهانی ﴿سال۲۰۰۶میلادی﴾ تنها پرورش آن دسته از دام و طیور توجیح پذیر است که در جیره غذایی آنها از اقلام وارداتی بهیچ عنوان استفاده نگردد.

Øریکه از اسم گوسفند زل که به نژادهای ساحلی نیز معروف شده بر میآید مناطق پرورش دامهای نامبرده را اکثر نقاط ساحلی دریای خزر﴿استان گیلان- مازندران و قسمتی از دشت گرگان﴾ تشکیل میدهد. افراد پرورش دهنده گوسفندان نامبرده بخاطر وسعت محل دارای اختلافاتی از نظر طرز فکر – زبان – عادات و رسوم محلی و نظایر آن هستند و افرادی نظیر گالشهای گیلک – گالشهای مازندرانی – ایلات تراکمه و جعفربای گرگان به پرورش این گوسفندان اشتغال دارند. گوسفند دم دار نژاد زل:
گوسفند زل نژاد مخصوص و منحصربفرد ایرانی است که بر خلاف سایر نژادهای دیگر گوسفندان ایرانی بجای کیسه چربی ﴿دنبه﴾ دارای زایده دمی شکلی میباشد.

مشخصات و اندازه گوسفند زل:
(مشخصات نژادی و اندازه گیریها درسال ۱۳۴۵ توسط گروه تحقیقاتی دامپروری دانشکده دامپزشکی تعین و ثبت گردیده) گوسفندان زل در گروه راست بر – سبک وزن و کوتاه اندام قرار گرفته است.
سر ظریف و کوچک و پیشانی کوتاه – حدقه صاف بوده نیمرخ مستقیم است – برجستگی بر روی بینی یا پیشانی دیده نمیشود.
گوشها متوسط کوچک – نیمه افتاده و کم و بیش افقی میباشد. شانه – سینه – ران – لاغر و استخوانی و رشد عضلات ناچیز میباشد. شاخ در نرها طویل و کاﻣﻸ پیچیده و قوی میباشد ولی میشها فاقد شاخ میباشند.
اعضا در این حیوان باریک و کشیده – فاقد پشم – مفصل خرگوشی ظریف و در امتداد پاها قرار گرفته است. رنگ اکثراً سفید متمایل به نخودی تا شکری و گاهی حنائی میباشد، که در نواحی سر و اعضاء گاهی برنگ تیره تر تا خرمایی شفاف تغییر پیدا می کند.

 

پاورپوینت اقتصاد گوسفند داری

27900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط