پروژه طراحي تاسيسات الكتريكي شركت ايران كپسول

پروژه طراحي تاسيسات الكتريكي شركت ايران كپسول

مقدمه

دستگاههاي الكتريكي امروزه بخش وسيعي از صنعت را بخود اختصاص داده‌اند و هر روز بر تعداد آنها افزوده مي‌گردد. هر روزه علاوه بر افزايش كمي، تعداد دستگاههاي، از لحاظ كيفيت كاري و حساسيت ودقت در انجام كار روزبه‌روز بهتر شده و قابليت‌هاي انجام كار آنها بيشتر مي‌شود. و در يك خط توليد سري ممكن است كه يك دستگاه نقش حياتي ايفا كند و خرابي يك دستگاه توليد كارخانه را با خطر روبرو كنندو همچنين بعلت هزينه بسياري كه براي ساخت يا تهيه اين دستگاهها استفاده شده است در صورت و در آمدن اشكالي در كار آنها در اثر عدم ايجاد سيستم توزيعو حفاظت مناسب باعث بروز صدمات و زيانهاي چه از نظر مادي و چه از نظر زماني مي‌گردد. مهيا كردن انرژي الكتريكي براي يك دستگاه شدي د ظاهر كار ساده‌اي باشد و بدون نياز به معاملات پيچيده رياضي صورت گيرد ليكن در ضورت بي‌دقتي هر جسم جزئي مي‌تواند باعث بروز خطراتي براي سيستم دستگاه و سيستم توزيع و صدمات براي كميت توليد كارخانه گردد. بعنوان مثال مي‌دانيم در موتورهاي الكتريكي گشت‌ور با توان دوم ولتاژ نسبت مستقيم دارد TxV2 بنابراين تغييرات ناچيزي در ولتاژ مي‌تواند تأثير زيادي روي گشتاور و نحوة عملكرد لكتروموتور و در واقع مي‌توان گفت كه با يك سيستم توزيع و حفاظت مناسب هم بكارگيري دستگاه را بهتر ميكند و همچنين باعث طول عمر آنها مي‌گردد.

در اين پروژه سعي شده است كه با بكارگيري نكات علمي، فني و عملي طراحي سيستم توزيع قدرت، حفاظت، روشنائي و همچنين صوتي و مخابراتي انجام گيرد و از تركيب اطلاعات تئوري و تجربي افراد صاحب نظر به يك طرح ايده‌آل و مناسب از نظر علمي و عملي و اقتصادي برسيم.

 

فصل اول

مشخصات كارخانه

1 مشخصات عمموي كارخانه

كارخانه ايران كپسول با مساحت 12000 متر مربع در جاده انديشه (واقع در سه راهي شهريار – سر آسياب – فرديس) در سال 1376 افتتاح شد.

ساخت اين كارخانه حدود 2 سال زير نظر يك شركت كانادائي طول كشيد كه اولين و تنها توليد‌كننده پوكه كپسول داروئي (ژلاتين كپسول) در ايران مي‌باشد كه روزانه حدود 50000 پوكه كپسول را توليد مي‌كند.

پرسنل اين كارخانه حدود 150 نفر مي‌باشد كه بصورت 24 ساعته در سه شيفت مشغول به كار هستند.

2 قسمت‌هاي كلي كارخانه

اين كارخانه از سه قسمت كلي در دو طبقه ساختماني تشكيل شده است

1 2) قسمت اداري و عمومي

2 2) قسمت توليد و نگهداري

3 2) قسمت تاسيسات الكتريكي و مكانيكي

1 2) قسمت اداري و عمومي:

قسمت اداري از سه اتاق در طبقه همكف و هشت اتاق در طبقه بالا تشكيل شده است. قسمت عمومي از آشپزخانه، نهارخوري آقايان و بانوان، تولت آقايان و بانوان، نمازخانه و درمانگاه در طبقه همكف و سالن آمفي تائتر و كتابخانه در طبقه بالا تشكيل شده است. همچنين يك اتاق نگهباني جلو درب ورودي كارخانه واقع مي‌باشد.

2 2) قسمت توليد و نگهداري

الف-) اتاق ملتينگ (محل پخت ژلاتين)

ب-) سه اتاق آزمايشگاه در طبقه همكف

ج-) چهار سالن توليد در طبقه همكف

د-) سالن انتظار سورتينگ

ه-) اتاق سورتينگ

و-) اتاق پرينتينگ

ز-) اتاق شستشو ديگ‌هاي ملتينگ

ح-) انبارهاي مواد اوليه و محصول در طبقه همكف و انبار كارتن در طبقه بالا

3-) قسمت تاسيسات الكتريكي و مكانيكي

قسمت‌هاي تاسيسات الكتريكي و مكانيكي از اتاق‌هاي تابلو، ترانس، ديزلها، تلفن‌خانه، موتورخانه گتابار، موتورخانه اصلي و هوا ساز‌هاي اداري و نهارخوري در طبقه همكف و همچنين هواسازهاي سورتينگ و سالن توليد در طبق بالا و نيز كارواش و سردخانه در طبقه همكف تشكيل شده است.

4-) فرايند توليد

مواد ژلاتين (همان ژلاتين خوراكي البته بدون رسانس در اتاق ملتينگ داخل ديگ بزرگي كه دورتا‌دور آن بطور يكنواخت المنتهاي حرارتي قراردارد با آب و مواد افزودني ديگر ريخته مي‌شود و بوسيله يك همزن برقي بزرگ مخلوط مي‌شوند و با حرارت كم وغير مستقيم و يكنواخت (بوسيله المنت‌ها) پخته مي‌شوند بعد از پخته شدن و قبل از اينكه مواد به قسمت‌ توليد بروند مقداري از آن را به آزمايشگاه برده و آزمايشهاي مختلفي از قبيل ميكروب شناسي، در صد رنگ، در صد سفتي و آزمايشهاي ديگر روي آن انجام مي‌شود. پس از تائيد مواد راهي سالن توليد مي‌شوند. در سالن توليد مواد از ديگ بزرگ داخل ديگهاي كوچكي كه آنها هم داراي المنتهاي حرارتي هستند ريخته مي‌شود تا مواد قبل از رسيدن به ماشين توليد سرد نشوند. اين ديگهاي كوچك توسط جرثقيلهائي در سالن توليد بالا برده مي‌شوند و مواد توسط لوله‌هاي كه آنها هم داراي المنت حرارتي هستند به ماشين توليد منتقل مي‌شوند. ساختمان ماشين توليد به شكلي است كه در ابتداي آن حوضچه‌هاي كوچكي قرار دارد و مواد از طريق لوله‌ها درون اين حوضچه‌ها ريخته مي‌شوند و بعد از آن قالب كپسول به نام پيين‌بار به مقدار لازمي داخل اين خوضچه‌ها فرو مي‌رود و همان‌طور كه به دور خود مي‌چرخد مقداري از ماده را بخود مي‌گيرد و توسط چرخهاي ماشين بالا مي‌آيد و توسط قطعات مكانيكي ماشين به قسمت خنك كننده انتقال داده مي‌شود. بعد از

پروژه طراحي تاسيسات الكتريكي شركت ايران كپسول

27900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط