کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه

کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه

دانشگاه جامع علمی کاربردی
واحد غلات قائم
موضوع:
کارآموزیدر شرکت فرآوردههای غذاییهلیانه
ارائه شده به:
استاد محترم دکتر عیوض زاده
تهیه و تنظیم:
نگار دوزالی
پائیز 87
تقدیر و تشکر

خدایا، سپاس و ستایش بیپایان مرا بپذیر و زبان قاصرم را در شکر نعمتهای فراوانت گویا نما.
این اندک را با تمام عشق و اشتیاق و بندگیام به بارگاه مقدس و رفیعت تقدیم میکنم و سر به سجود مینهم که بینگاه عنایتت توان برداشت گامی با من نبود. خداوندا، ماندهام که مگر این مکتوب را کم ارزش است که همه آنرا پاره پاره میکنند و هر تکه را به عزیزی تقدیم مینمایند. بار الهی، اما تو خود فرمودهای که «اقرأ …» تو خود فرمودهای که «نون والقلم و ما یسطرون…» و تو خود فرمودهای که «هل یستوی الذین یعملون والذین لا یعلمون…» پس خدایا، اگر این کار را اجر و ثوابی است، ثواب آن را تقسیم کن میان عزیزانم که این اثر ناقابل را به آنان هدیه می کنم.
تقديم به استادم
كه درس احترام به معلم را از او آموختم.
آرزوي موفقيتي هميشگي همراه با تأييدات الهي برايش دارم
با سپاس
نگار دوزالی
به پدرم
که بوسه بر دست پر مهرش میزنم. او که انگيزه و اميد را از نگاه پرصلابت و گرماي وجودش مايه گرفتم و همواره تکیهگاهم بودهاست و ثمرهی امروز، حاصل دسترنج سالیان اوست که ادامه این راه بی تشویق او ممکن نبود.
به مادرم
که شمع چشمانش روشنیبخش شبهای درماندگیام هست و احساسات بیدریغش ذره ذره وجودم را در بر گرفته، او که در خستگیها و ناامیدیها تنها مأمن و روزنه امید من بود و به راستی غمگساری صابر بوده و هست.
فهرست مندرجات
بخش اول: كليات
– مقدمه اي در مورد معرفي واحد توليدي
– خط مشي و اهداف كيفيتي واحد توليدي
– اصطلاحات و تعريفات
بخش دوم: سازمان واحد توليدي
– سازماندهي واحد توليدي و بخشهاي آن و نمودار سازماني واحد توليدي
– سازماندهي امور كيفيت واحد توليدي و نمودار سازماني بخش كيفيت
– شرح وظايف، مسئوليتها و اختيارات مسئولان و كاركنان دخيل و مؤثر بر كيفيت بويژه مسئول و كاركنان بخش كيفيت
بخش سوم: مستندات نظام كيفيت
– ساختار مستندات نظام كيفيت شامل نظام نامه، روشهاي اجرايي، دستورالعمل هاي كاري، مشخصات فني و استانداردهاي كارخانه اي، تقشه ها، كارتها و فرمهاي عملياتي و غيره
– نحوه تهيه، بررسي، تاييد، تصويب، تجديدنظر و توزيع مستندات نظام كيفيت و چگونگي كنترل آنها
– حفظ و نگهداري سوابق
بخش چهارم: كنترل فرآيندهاي توليدي و عملياتي
– نمودار فرآيندها
– تداركات و انبارش مواد اوليه
– فرآوري مواد اوليه و يا ساخت و مونتاژ قطعات
– بسته بندي محصول نهايي
– انبارش، حمل و تحويل محصول
بخش پنجم: بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات
– بازرسي و آزمايش مواد اوليه
– بازرشي و آزمايش حين فرآيند
– بازرسي و آزمايش محصول نهايي (آزمونهاي مستمر كارخانه اي، آزمونهاي نمونه اي براي تصديق بهر ساخت (lot يا Batch)، آزمونهاي فرعي براي تصديق نمونه محصول جديد)
بخش ششم: شناسايي، رديابي و وضعيت بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات
بخش هفتم: امكانات آزمايشگاهي و كنترل تجهيزات و بازرسي، آزمون و اندازه گيري (بررسي هاي كاركردي وكاليبراسيون)
بخش هشتم: كنترل و تعيين تكليف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحي و پيشگيرانه و رسيدگي به شكايات مشتريان
بخش نهم: آموزش كاركنان
بخش دهم: كاربرد فنون آكاري
پيوست ها, فهرست مدارك و مستندات مرتبط نظام كيفيت و ساير ضمائم ضروري
بخش اول: كليات

فایل : 101 صفحه

فرمت : Word

29900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط