مقاله کامل زندگي از ديدگاه بزرگان

مقاله کامل زندگي از ديدگاه بزرگان

زندگي از ديدگاه بزرگان :
سخنان بزرگان : آزادي دريايي متلاطم و طوفاني است. انسانهاي ترسو آرامش استبداد را بر اين طوفان ترجيح مي دهند.
كنفوسيوس :
مرد آزاده و گرانمايه را دست كم نگيريد. مرد آزاده هميشه پايبند حق و عدالت است ولي فرومايه در بند منافع شخصي است. مرد آزاده هوشمند هميشه سخني براي گفتن دارد اما اين بدان معني نيست كه هر هوشمندي آدم ارجمندي است. بزرگ مرد دلير است اما همه دليران افراد شريف نيستند. مرد آزاده به مقتضاي زمان و مكان حركت ميكند اما خود را زير دست نمي سازد، مرد عامي فرمانبر و زير دست است اما موافق زمان و مكان حركت نمي كند. هنگا مي كه انسان بزرگ را مي شناسيم كه در زندگي موفق زيسته است روح او را در كالبد خويش مي دهيم و با او زندگي مي كنيم و اين ما را حياتي دوباره مي بخشد. لزومي ندارد حقيقت هميشه ساده و براي ما قابل مهم باشد ممكن است حقيقتي هم
در جهان يافت شود كه ما آن را ندانسته يا دانستن آن براي ما دشوار باشد. تحقير طبيعت جايز نيست. طبيعت همواره صادق و متين و جدي است و هميشه راه صواب مي پيمايد و خطا و اشتباه از بشر سر مي رند طبيعت با مردم نادان و ناتوان در جنگ است و اسرار خود را جز با مردم دانا و توانا و پاكدامن در ميان نمي نهد.
ويكتور هوگو :
حقايق به نيروي اوهام از بين نمي روند اگر چند روزي در پس پرده بمانند. وابستگي به زنجيرها آسان تر از وابستگي خود ما به اوهام و خرافات است.
نهرو :
به خاطر بسپاريم كه تنها راه خوشبختي اين نيست كه متوقع حق شناسي از ديگران باشيم بلكه خوبيهايي كه به آنها مي كنيم بايد فقط به منظور تامين مسرت باطني خودمان باشد. دو نفر از پنجره شهر به بيرون مي نگريستند يكي گل و لاي را مي ديد و ديگري ستاره هاي درخشنده را.
شكسپير :
دنيا جاي آسايش است، جاي آزمايش است . بايد اعتراف كنيم كه منبا بدبختي ما دنيايي است كه در سينه داريم نه دنيايي كه كل را احاطه كرده است، غالبا آرزو مي كنيم كه از بدبختي و فلاكت در امان باشيم در عين حال با پاي خود به طرف ورطه بدبختي مي رويم. علم به دنيا نيامدن بهتر از تعليم نيافتن و نادان ماندن است. زيرا جهالت ريشه همه بدبختي هاست. بسيار كسان هستند كه به يك انديشه عالي مي رسند اما مهم اين است كه چگونه آن انديشه را به كار بندند و در باره آن مجدداً بينديشند.
حضرت علي (ع) :
هر كس به نفس زنده است، به مرگ بميرد. و هر كس به اخلاص و صدق زنده است هرگز نميرد. خودستايي توليد نفرت و انزجار مي كند زيرا از طرفي علامت دروغگويي و از طرف ديگر ناشي از حماقت و ناتواني است ، كسي كه پيوسته از صفتي دم مي زند بطور قطع فاقد آن صفت است . درپيشگاه خداوند متعال هيچ خدمتي با ارزش تروشايسته تر ازدستگيري نيازمندان و دفع آلام از
دردمندان نيست. كساني كه عزت نفس ندارند درد ذلت و اهانت را درك نكنند . ليكن صاحبان نفس شريف با يك سخن كوتاه و يا يك كلمه ملول و متاثر مي شوند . شما قادر نيستيد با پول خود جز جمعي قليل دوست تهيه نمائيد ولي مي توانيد با رفتار نيك و محبت و خدمت به خلق دنيايي را فريفته و يار خود سازيد .
بهترين دوست كسي است كه وقتي او را ياد كردي ياريت كند و وقتي او را از ياد بردي تو را به ياد آورد.
ديل كارنگي :
يك راه بيشتر براي خوشبختي وجود ندارد آن هم كاستن نگراني در باره چيزهايي كه مافوق قدرت ما قرار گرفته اند.
مترلينگ:
هدف زندگي تقدس است نه علم. ولي تقدس نمي تواند بدون كمك علم از عهده پرداختن و رهبري زندگي بر آيد. هدف علم آن است كه در راه رسيدن به تقدس به آدمي كمك مي كند. وقتي احساس مي كنيد كه ديگر هيچ دوستي برايتان نمانده است به قفسه كتابهايتان سري
بزنيدآنجا دوستان صادق و هميشگي شما انتظارتان را مي كشند.
تولستوي:
زندگي چيست؟ بيداري كه تنها يك لحظه طول مي كشد و دوباره به خواب مي پيوندد. دوران شگفت انگيز و كوتاهي كه تولد و مرگ را از هم جدا مي سازد جرقه اي است كه در ظلمت مي درخشد و ناپديد مي گردد. خرابي كار يك مملكت از دو چيز است . 1- نداشتن مردمان عالم ولايق . 2- نبودن آنها در سر كارهاي مملكتي.
هنر يك موج سيال در قالب نگنجيدني است، هرگز در صدد تعريف هنر بر نياييد.هنر جهان پسند همواره ملاك ثابت و معتبري با خويشتن دارد و آن ملاك ثابت و معتبر معرفت ديني و روحاني است . هنر خوب زيستن درست همانند آفرينش هنر است بايد فرا گرفت و با هوشياري بي وقفه به كار برد. زندگي بي ثمر همچون مرگ است. نيكي را به نيكي پاداش بده و اگر قدرت جبران نداري نيكوكار را به نيكي يادنما و همواره سپاسگزار باش .
اديسون:
من به هيچ وجه اجازه نمي دهم تحت هيچ نوع شرايطي مايوس شوم، سه چيز لازم براي رسيدن به يك هدف با ارزش عبارت است از كار، استقامت و عقل سليم . آن كه بيش از اندازه محتاط است بسيار كار انجام مي دهد.
حضرت محمد (ص) :
در آن موقع كه لقمه هاي چرب و شيرين به دهان مي گذاريد و بر بستر نرم آرام مي گيريد ، آيا ممكن است نماي رعب آور و هولناك گروهي مستمند را در مقابل چشم خود مجسم نمائيد .
گرانبها ترين متاعها عقل است ، بزرگترين دردها احمق بودن و گرامي ترين پيشه ها حسن خلق مي باشد. هر كس كه اين سه خصلت دروي باشد منافق بوده آنكه دروغ گويد . آنكه در وعده خلاف كند و پيمان بشكند . آنكه در امانت خيانت كند . نا اميدي نخستين گامي است كه شخص به سوي گور بر مي دارد . مقصرترين مردم كساني هستند كه روح مايوس دارند .
انيشتن:
آدم تنها در بهشت هم باشد به او خوش نمي گذرد اما كسي كه به كتاب يا به تحقيق علاقه مند است هنگامي كه به مطالعه يا به تفكر در باره محتواي آن كتاب مشغول است. جهنم تنهايي براي او بهترين بهشت خواهد بود.
بزرگ مرد ريشه نيكنامي را در وجود خود مي جويد و آدم فرومايه از بيرون. ساعتي در خود نگر تا كيستي.
شيخ سعدي شيرازي :
بهترين دوره هاي زندگاني روزگار پيري است . در آن هنگام كه انسان آخرين مراحل حيات را طي مي كند و مي تواند بر صفحات عمر مرور كرده و نتيجه اعمال گذشته و يادگار شيرين ايام جواني را كه در ادوار مختلف زندگي در روح خود ذخيره كرده بياد بياورد كه در راه سعادت ابنائ نوع خود قدمي برداشته از نظر بگذراند .
ارشميدس:
ناداني هر كس به دو چيز دانسته شود . اول خبر دهد و بگويد چيزي كه از او نپرسيده اند . دوم با سخن گفتن زيادتر از حد ضرورت.

فایل : 26 صفحه

فرمت : Word

29900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط