مقاله و تحقیق برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

مقاله و تحقیق برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی
1. توصيف فرآورده:
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نيز ميباشد.
اين برنامه صرفاً ةک فرآورده يعنی “بستنی” را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های ديگری را توليد کند بايد برنامه ديگری نيزتدوين نمايد.
جدول توصيف فرآورده بستنی
نام بستنی
مشخصات مهم
چگونه مورد استفاده قرار ميگيرد؟
بدون فرآورده ديگری مصرف ميشود(يک فرآورده آماده مصرف است)توسط عموم مردم از جمله گروههايي که بيشتر در معرض خطر ميباشند.
نوع بسته بندی
مدت ماندگاری
در چه مکانهايي بفروش ميرسد؟ ظروف 1 و5/0 ليتری
12ماه درصورت نگهداری در دمای 18- درجه سانتی گراد
بستنی فروشها,خواربار فروشی ها و بطورکلی”خرده فروشان” برای ارائه به مصرف کنندگان نهايي
نشانه گذاری محصول
کنترل مخصوص زمان توزيع برابر ضوابط مرجع ذيصلاح
رعايت دمای کمتر از18- درجه سانتيگراد ازطريق حمل بوسيله خودروهای سردخانه دارمخصوص,جلوگيری از صدمه ديدن بسته بندی
نام و امضاء تنظيم کننده: تاريخ تنظيم:
نام و امضای تأييد کننده: تاريخ تأييد:

2. فرآيند توليد:
اين برنامه کل فرآيند توليد “بستنی” را صرفاً تا مرحله بارگيری از کارخانه در بر ميگيرد زيرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه ميگردد احتمال اينکه درهنگام توضيح يانگهداری آلوده شود وجود ندارد.

تهيه کننده: تأئيدکننده:
تاريخ: تاريخ:
نمودار فرآيند توليد بستنی در شرکت

مقاله و تحقیق برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

25900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط