مقاله تاريخچه بسته بندي و بسته بندی عطر

مقاله تاريخچه بسته بندي و بسته بندی عطر

چكيده
بسته بندي نمادي واقعي از ويژگيهاي كالاست و بايد بهره وري اساسي كالاي مورد نظر را به بيننده و يا خريدار القاء نمايد در نماي ظاهر يك بسته بايد طرح ، نام و ويژگيهاي اصلي كالا ارائه شود و فراموش نكنيدكه ارائه يك بسته با طراحي مناسب و يا غير از آن در ذهن مخاطبان همواره باقي خواهد ماند .
تصويرگري و بسته بندي در توليد و چرخه تجارت يك امر ضروري است يك بسته بندي خوب درصد فروش توليدات را ارتقائ بخشيده و بسته بندي به عنوان يك ويژگي مهم براي توزيع كالاهاي گوناگون تجاري نقش بسزايي را ايفاء مي كند . خريداران يك بسته را با تركيبي از رنگها مي بينند و يا يك سبك و شيوه خاص را براي خود مبنا قرار مي دهند يافتن يك محصول با يك بسته بندي آشنا مي تواند مشابه تجربه ديدار يك دوست قديمي باشد .
علاوه بر پذيرش نياز به بسته بندي نقش اصلي حفات نگهداري گوناگون توليدات از فوايد ديگر بسته بندي مي باشد .
مقدمه
در دنیای امروز، گرافیک، مفهومی عام و همه گیر را دارا است . امروز دنیا برای رسیدن به مفاهیم جدید، از ابزار جدید سود می جوید. این ابزار جدید در جهت ارتقاء تولیدات و صنایع ، مرتفع ساختن سطح آرا مردم، کمک به حفظ قانون و مسائل فرهنگی، پیشگام حرکتی نو هستند . ما در قرن ارتباطات ، نیازمند شناخت و استفاده از ابزار و وسایلی هستیم که در رسیدن به دنیای بهتر ، ما را راهنمای کرده اند .
همه روزه انسانهای آگاه برای دست یافتن به دیدگاههای نو و بالا بردن اطلاعات و معلومات، از این ابزارها سود می جویند که در تمامی موارد ، هنر گرافیک در راه یابی هر چه بهتر به این اطلاعات ، نقش فعال خود را به اثبات می رساند . در این وادی، هنرمندان گرافیست، مبلغین واقعی در جهت توسعه و رشد زندگی انسانها برای دستیابی به آینده ای روشن تر هستند. امروز ما براینم که چگونگی خلق آثار نو، بدیع و بی مانند را آغاز کنیم که این حرکات ، را به سوی بیانی بهتر رهنمون می سازد پس بهتر است که با این هنر بیشتر آشنا شد و لذا می بایست به تعریف تاریخی و تکنیکی گرافیک پرداخت.
واژه گرافیک ، از مصدری یونانی به معنای « نوشتن» می آید . ریشه آن در اصل به معنای خراشیدن (حک کردن) است . البته گرافیک در زبان فرانسه، به معنای « منحنی و نمودار خطی ریاضی» به کار می رود .
لغت انگلیسی و آلمانی آن (graphic formula) است . از لحاظ رده بندی هنرها، هنر گرافیک را شاخه ای از هنرهای تجسمی پلاستیک (هنر قابل تغییر و تحول) می دانند.
در قدیم، نقاشی کردن و ترسیم نمودن را نیز گرافیک به حساب می آوردند. اما با ارائه تکنیکهای چاپ و امکانات تکثیر و پدیده عکاسی، گرافیک خود به صورت هنری جدا از تمامی هنرهای چاپ ، نقاشی، صنایع دستی، عکاسی و یا مجسمه سازی و سینما درآمد و البته مانند کمربندی، به دور همه هنرها و علوم بسته شد که امروز تاثیر مستقیمش را در زندگی انسان شاهدیم به راحتی می توان گفت که حتی در دورترین نقاط، حتی انسانهایی که به صورت بدوی زندگی می کنند، با گرافیک سرو کار دارند.به عبارتی گرافیک یک زبان تصویری است که برای ایجاد ارتباطی دیداری، جهت انتقال پیامی خاص، از نشانه های بصری بهره می برد.خلاقیت گرافیست و نقاش یکی است . ولی یک طراح گرافیک، باید پیامی را منتقل کند که یک نقاش چنین عملکردی ندارد. البته می تواند انتقال دهد، اما چنین رسالتی را بر دوش نمی کشد .
نکته مهم در گرافیک، خط است . امروزه هنر گرافیک و سیله ای برای آگاه کردن مصرف کننده از کیفیت موضوع مصرف است . درصد کمی از موضوعات مصرفی ، شامل کالاهای تجاری می شوند و قسمتی از آن کیفیت فرهنگی و آموزشی دارند، مانند شناساندن انواع فعالیت های فکری انسان به وسیله تصویر، هنر گرافیک هنری است گسترده که برای آن نمی توان محدوده ای را مشخص نمود. این هنر به آسانی ، هنرهای دیگر را به کمک می گیرد و علاوه بر کتاب آرایی و کارکردهای قدیمی، بر عرصه تبلیغات تجارتی، اعلانات دیواری و مطبوعات و غیره راه یافته است. حتی از این حد هم تجاوز کرده و با ورود به عالم سینما و تلویزیون، در عنوان بندی فیلمها، برنامه های تلویزیونی و نقاشی متحرک جایگاه خویش را یافته است . دامنه وسیع کاربردهای هنر گرافیک، آن را به حیطه
عکاسی، رایانه، تئاتر، معماری، مجسمه سازی، نقاشی، خیاطی، طراحی صنعتی و هنرها و فنون دیگر کشانده است . از این رو، گرافیک رفته رفته آنچنان تحول و تنوع پیدا کرده و می کند که هر لحظه نیازمند تعریف جدید و جدیدتری است . چرا که ابعاد و جنبه های تازه ، جامعیت تعارف قبلی را از بین می برد . اما با این همه ، ارکان اساسی هنر گرافیک یعنی نقش، خط و تکثیر، همچنان پا برجا هستند و با تکیه بر همین ارکان اساسی که از سایر هنرها جدا می گردد. طراح و هنرمند گرافیست ، هنرمندی است جامع که با نبض زندگی، زندگی می کند و با ریتم نبض زندگی کار می کند .
یکی دیگر از مباحث مطرح در گرافیک تبلیغات است که در بحث ارتباطات از اهمیت ویژه ای برخوردار است . برخی گرافیک و تاریخ آن را از زمانی می دانند که بشر به دنبال مساله تبلیغات رفت . تلاش پادشاهان در جهت ساخت آرامگاهها و یا بناهای یادبود، به دلیل ثبت خاطره و یاد در ذهن آیندگان خود نمونه ای از تبلیغات است . در راستای این سخن حاکمان یا پادشاهان تبلیغ کنندگان بودند و در درجه پایین تر فروشندگان دوره گردی که با فریاد زدن اجناس خود را می فروختند.
فروشندگان ماهی از تصویر یک ماهی در پیاده روی خیابانهای شهر «پومپی» و «اوستیا» که در ایتالیا می باشد به جای فریاد زدن استفاده کردند ولی آگهی های مربوط به تئاتر همراه با توضیح و تبلیغات پر سر و صدا بود .تاجران و صنعتگران با علاقه گرد هم جمع می شوند و به این ترتیب ابعاد اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی و فرهنگی زندگی آن زمان دستخوش تحولات زیادی شد.
سیاست توسعه طلبی و لشکر کشی های رومیان و در عین حال انتشار تبلیغات از طریق کانال های بزرگ انجام می شد و قدرت جهانگیر بودن رومیها را معرفی می کرد .
معابدی که ساخته می شد، میدانهای مسابقه و آمفی تئاترها امکان دیدن نمایش و مسابقات را برای مردم مهیا می کرد لذا در جهت جذب مردم از آگهی های همواره با تصویر و نوشته بهره می برد.و در این سالها کلیسا به عنوان نقطه مقابل امپراطور مطرح شد لذا با قدرتی که کلیسا داشت تبلیغات خود را با نوشتار و تصاویر و به کار گماردن عده ای در جهت این کار ادامه داد.در آمریکا صنایع نوپای کارخانجات موجب گسترش شیوه های تبلیغاتی گردید که توسعه شرکتهای تبلیغاتی در نیویورک را در بر داشت و این شرکتها به طور پیوسته در بازاریابی و پیشرفت تکنیکهای مخصوص گرافیک همواره رو به ترقی بودند.نظریه های جدید برای به دست آوردن ایده های ابداعی در تبلیغات و گرافیک در آن کشور موجب گشت تا نیویورک به صورت یک مرکز اصلی در زمینه های هنر نو بر جهان حکم فرما شود.هنر گرافیک آسیا در ژاپن پیشرفت چشمگیری داشت به طوری که انجمن طراحان گرافیک در این کشور در سال 1978.م تاسیس شد.
امروزه طراحی گرافیک در این کشور به اوج خود رسیده و دانشجویان مختلفی در این رشته در حال تحصیل می باشند.از جمله این طراحان می توان به « کاتایاما» اشاره کرد از ویژگی های کارهای او بهره گیری از جنبه های باستانی گرافیک با امکانات جدید می باشد. بی شک می توان گفت پیشرفت گرافیک جهان که برای اعتلای آن تلاشهای بسیار شد در کنار توانایی های بالای این افراد پیشرفت تکنولوژی و صنعت چاپ در جهان نیز باعث موفقیت روز افزون این هنر شده است.

فایل : 83 صفحه

فرمت : Word

26500 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط