كارآموزی طراحي داخل رستوران شرکت عمران عرصه مهر معماری
كارآموزی در مورد طراحي داخل رستوران شرکت عمران عرصه مهر معماری
دانشگاه آزاد اسلامي واحد قيامدشت (تهران شرق)
رشته:
نقشه كشي ـ معماري
مقطع:
كارداني
گزارش كارآموزي
موضوع:
طراحي داخل رستوران
محل كارآموزي:
شركت عمران عرصه مهر
استاد راهنما:
آقاي مهندس نوريان
دانشجو:
الهه يعقوبي
تابستان 86
و سرپرست كارآموزي مربوطه به منظور بررسي و اتخاذ تصميم در مورد نحوه ادامه كار دانشجو گرديده و در اين جلسه كه با حضور نمايندهاي از معاونت آموزشي دانشگاه تشكيل ميشود بسته به موارد تخلف و اشكالات پيش آمده در حين كار، اخطار كتبي و درج در پرونده تا مردود شمردن واحد كارآموزي براي دانشجو ميتوان تصميم اتخاذ نمود. تصميمات اين جلسه اكثريت آراء لازم الاجرا خواهد بود.
ب) مواردي كه بايد در نوشتن گزارش كارآموزي مورد توجه قرار گيرد:
1) كليه گزارشات كارآموزي ميبايست با Word XP 2000 – 2003 و در صفحه A4 و يك رو تايپ گردد. تعداد صفحات آن بين 30 تا 50 صفحه باشد. فاصله خطوط معادل 1 سانتيمتر، حاشيه سمت راست و چپ 5/2 سانتيمتر و حاشيه بالا و پايين 2 سانتيمتر باشد. شماره صفحه در پايين صفحه و به فاصله 5/1 سانتيمتر از لبه كاغذ و در وسط متن قرار گيرد.
2) طرح روي جلد گزارش كارآموزي صحافي شده مطابق فرم پيوست و زركوب باشد. (با آرم دانشگاه آزاد)
(توجه): موضوع كارآموزي با تصويب استاد راهنما و سرپرست كارآموزي در واحد صنعتي تعيين ميگردد.
3) صفحه اول: آيه مباركه بسمالله الرحمن الرحيم بصورت درشت نوشته شود.
4) صفحه دوم: مانند فرم پيوست باشد. (بدون آرم دانشگاه)
5) صفحه سوم: در صورت لزوم به سپاسگزاري و تقديم اختصاص داده شود.
6) صفحه چهارم: فهرست مطالب، اشكال و جداول با ذكر صفحات نوشته شود.
7) صفحه پنجم: چكيده
8) از صفحه ششم به بعد:
فصل اول: آشنايي كلي با مكان كارآموزي شامل:
1ـ تاريخچه سازمان
2ـ نمودار سازماني و تشكيلات
3ـ نوع محصولات توليدي يا خدمات
4ـ شرح مختصري از فرآيند توليد يا خدماتي
نكته: حداقل يك ششم زمان كارآموزي بايد به بررسي موارد فوق اختصاص يابد.
فصل دوم: ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته علمي دانشجو شامل:
1ـ موقعيت رشته دانشجو در واحد صنعتي با بررسي جزئيات سازماني رشته دانشجو در واحد صنعتي
2ـ بررسي شرح وظايف رشته دانشجو در واحد صنعتي
3ـ امور جاري در دست اقدام
4ـ برنامههاي آينده
5ـ تكنيكهايي كه توسط رشته موردنظر در واحد صنعتي بكار ميرود.
6ـ ساير مواردي كه توسط استاد كارآموزي مشخص ميگردد.
نكته: حداقل دو ششم زمان كارآموزي بايد به بررسي موارد فوق اختصاص يابد.
فصل سوم: آزمون آموختهها و نتايج
در اين مرحله كه با تصويب استاد كارآموزي و سرپرست در واحد صنعتي صورت ميپذيرد و حداقل سه ششم زمان كارآموزي را به خود اختصاص ميدهد، دانشجو بيشتر به محيط كار رشته عملي خود پرداخته و آموختههاي خود را عمل ميآزمايد و به تحليل و بررسي عميقتري در مورد مكان و موضوع كارآموزي پرداخته و پيشنهادهايي را براي بهبود وضعيت ارائه ميدهد. لازم به ذكر است كه دانشجو بايد از هر نوع اقدام مستقيم در خط توليد يا سيستم جداً خودداري نمايد.
9) صفحه آخر: محتوي كليه منابع مورد استفاده و نام اشخاصي باشد كه راهنمائيهاي لازم را معمول داشتهاند. (به ترتيب حروف اول نام خانوادگي نگارندگان آنها و ابتدا منابع فارسي و سپس منابع لاتين نوشته شود)
10) پيوستها
11) الصاق فرمهاي شماره 1 و 2 و 3
12) فرم نوشتن بايد مطابق آئين نگارش فارسي باشد. پاراگرافها و جملهها مشخص و داراي ارتباط مناسب بوده و تقسيمبندي بخشها و فصلها و زيرفصلها به طور منطقي باشد.
13) جهت طبقهبندي و تشخيص سريعتر گزارش كارها لازم است دانشجو متناسب با رشته خود و با توجه به
جدول زير به انتخاب رنگ جلد گزارش كارآموزي اقدام نمايد.
ج) مراحل نهايي و نحوه ارائه گزارش كارآموزي
1) تاييد استاد كارآموزي در صفحه اول گزارش كارآموزي
2) تحويل گزارش كارآموزي و گواهي اتمام آن و همچنين يك نسخه از فرم شماره 3 به همراه يك عدد CD از گزارش كارآموزي به دفتر ارتباط با صنعت
3) تحويل گزارش كارآموزي به كتابخانه دانشگاه پس از تأييد دفتر ارتباط با صنعت
با آرزوي توفيق روزافزون شما در كسب مهارتهاي علمي و عملي
چكيده
بخش اعظم عمر ما، در فضاهاي داخلي بناها سپري ميشود كه به كمك ساختارها و جدارهها شكل گرفتهاند. اين فضاها، محيطي را ايجاد ميكنند كه بسياري از فعاليتهاي ما در آن صورت ميگيرد؛ كما اين كه آنچه بر بنا روح ميبخشد هم، فضاي داخل آن است.
اين گزارش ماهيت و طراحي فضاي داخل يك رستوران را مورد مطالعه قرار ميدهد. هدف از گردآوري اين مطالب، معرفي مهمترين عناصر تشكيلدهندهي محيط داخل يك رستوران است كه در آن مشخصات هر يك از اين عناصر به صورت كلي با توجه به استانداردهاي موجود ذكر شده و روشهايي جهت گزينش و سازماندهي آنها در الگوهاي طراحي ارائه شده است در گزينش هر يك از اين روشها دو موضوع مورد تأكيد قرار گرفته است يكي طراحي رستوران با توجه به عناصر تشكيلدهنده براساس ضوابط و استانداردها و ديگر طراحي رستوران و چگونگي ظاهر رستوران از نظر ساختاري و زيباشناختي فضاها.
فصل اول: مربوط تاريخچه سازمان و كاربري و فرآيند توليدي آن.
فصل دوم: مربوط ميباشد به چگونگي پيدايش اوليه يك رستوران و پيشينه تاريخي آن.
فصل سوم: تحت عنوان «واژه رستوران و رستورانداري» ميباشد.
فصل چهارم: با عنوان «طراحي رستوران ظاهر ساختمان» روشي را مورد بررسي قرار ميدهد كه طي آن
ميتوان نيازهاي از پيش تعيين شده و موردنظر را تجربه كرد.
فصل پنجم: «بخشهاي حماسي گيلگش» چگونگي شكلگيري يك رستوران با توجه به داستان حماسي آن منطقه ميباشد.
فصل ششم: جمعآوري يك سري اطلاعات از استانداردها در فضاهاي مهمانپذير با توجه به روشهاي تجربي معماران و كاربردهاي فضاها
فصل هفتم: تحت عنوان “Fast Food” نمونه كار ارائه شده نگارنده ميباشد.
اصولاً پرداختن به مقوله طراحي رستوران كه از نوع ساختمانهاي مختلف و متفاوت ميباشد نيازمند به مطالعات جامع در خصوص جذب مشتري، محل قرارگيري، سطح كيفي، ميزان تقاضاي مراكز اطراف و … كه هر كدام از اين عوامل به نوبه خود از اهميت خاصي برخوردار است. در طراحي يك رستوران به دليل اينكه از چه نوع كاربري باشد عوامل بسياري نقش دارند كه با يك آرشيتك همكاري مينمايند به عنوان مثال در طراحي فضاهاي عرضه نوشيدني و غذا، مسئولين مربوط به اين امر هستند كه نحوه چيدمان فضاهاي داخلي و يا عناصر مورد استفاده را طراحي ميكنند و يا نظر ميدهند. در رستورانهاي ارزان قيمت اصرار بر طرحهاي اقتصادي است در حالي كه در رستورانهاي درجه يك و لوكس نهايت تلاش در جهت كارايي خوب طرح انجام ميپذيرد.
فایل : 81 صفحه
فرمت : Word
- کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.