تحقیق سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي

تحقیق سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي

فهرست مطالب: صفحه
مقدمه 3
درجه حرارت انبار 7
سيستم تبريد سردخانه 9
شيرها 9
سيستم نور در انبار 11
اوپراتورهاي سقفي 12
فينهاي گاز گرم 13
بخش بخار 16
سالنهاي نگهداري ميوه جات و مواد غذايي 19
بهداشت انبارها 21
روشهاي آزمايشي در سردخانه 22
ضدعفوني انبار 23
مقدمه:
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي 17 اتاق- 15 اتاق زير صفر- 12 اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و … استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه متفاوت است به عنوان مثال براي نگهداري سيب لبناني براي مدت 6 ماه درجه ي حرارت بايد بين 0 تا 5/0 و رطوبت نسبي بين 85 تا 95% باشد. براي سيب عباسي درجه ي حرارت 5/0+0 و مدت ماندگاري 4 ماه است. درصد رطوبت 75 تا 80%- براي گلابي درگزي 65 تا 70% در درجه حرارت c8/0 تا 0 (گلابي نطنز 8/0- تا 0)
فشار ورودي مايع اواپراتور bar 10- 8 است. مايع كه عبور مي كند فشار شكسته شده و به 5/2 تا 2 بار مي رسد.
مرحله سوم: كمپرسور- (دستگاه متراكم كننده). تشكيل شده از 3 قسمت: 1- الكتروموتور 2- كمپرسور 3- سپراتور روغن. فشار مكش كمپرسور بين atm 5/3- 2- فشار خروجي كمپرسور atm 10- 8- درجه

تحقیق سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي

25900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط