اندازه گیری پروتئین به روش کلدال / اندازه گیری اسید آمینه به روش الکتروفورز مویین

اندازه گیری پروتئین به روش کلدال  /   اندازه گیری اسید آمینه به روش الکتروفورز مویین

پروتئين:

پروتئين‌ها پليمرهاي ساخته شده از اسيدهاي آمينه مي‌باشند يعني اسيدهاي آمينه نقش مونومر و يا تك واحد را در ساختار پروتئين دارند. اسيدهاي آمينه آلفا، واحد ساختماني تشكيل دهنده پروتئين ها بوده و حداقل داراي يك گروه كربوكسيل و يك گروه آمين مي‌باشند، ولي تفاوت آنها با يكديگر در ساختمان و گروه R يا زنجيره جانبي آنهاست.

 

¢در حالي‌كه ساختمان اوليه هر پروتئين را توالي اسيدهاي آمينه تشكيل دهنده آن تعيين مي‌كند، ساختمان مرتبه دوم و سوم آن به وسيله برهم‌كنش هاي ضعيف و متقابل بين گروه هاي جانبي مختلف تعيين شده و شكل مي‌گيرد.

ساختمان سه بعدي نهايي پروتئين كه در حاصل مجموعه‌اي از برهم‌كنش‌هاي موجود بين گرو‌‌ه‌هاي مختلف است، نقش حياتي در فعاليت زيستي پروتئين دارد.

27900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط