طرح کارافرینی حلوا شکری
طرح کارافرینی حلوا شکری
عنوان طرح : حلوا شكري | صفحه 1 | |||||||||||
خلاصه طرح | ||||||||||||
مشخصه طرح | ||||||||||||
عنوان طرح : حلوا شكري | توليد حلوا شكري | |||||||||||
ظرفيت: | يك هزار تن | |||||||||||
فرايند : | فرايند توليد طي پنج مرحله صورت مي گيرد :1-تهيه ارده كه در اين مرحله | |||||||||||
دانه هاي كنجد خيس خورده پوست گيري و شسته مي شود . سپس بو داده شده و پس از خشك | ||||||||||||
شدن بوجاري وآسياب مي شود وذخيره مي شود. 2- تهيه شربت : دراين مرحله شكروگلوكز | ||||||||||||
در ديگ استيل به مدت يك ساعت حرارت مي بيند و سپس به ديگ پخت انتقال مي يابند | ||||||||||||
دراين مرحله آب چوبك نيز به شربت اضافه شده تا رنگ آن سفيد گردد. 3 – مرحله اختلاط : | ||||||||||||
در اين مرحله شربت با ارده مخلوط شده و ورز مي دهند تا در بافت حلوا الياف نازكي | ||||||||||||
بوجود آيد . 4 – بسته بندي : مخلوط آماده توسط دستگاه برش به قطعات مورد نظر تبديل | ||||||||||||
شده و بسته بندي مي گردد . | ||||||||||||
شرايط عملياتي : | ||||||||||||
_ | تعداد روز كاري : | 275 | ||||||||||
_ | تعداد شيفت كاري : | 1 | ||||||||||
_ | ساعات فعال روزانه : | 8 | ||||||||||
تاسيسات زير بنايي / ماشين آلات و تجهيزات توليد از زمين و ساختمانها : | ||||||||||||
_ | توان برق (كيلو وات ) : | 100 | ||||||||||
_ | مصرف روزانه آب (متر مكعب ) : | 10 | ||||||||||
_ | ماشين آلات توليدي(هزار ريال) | 1,240,000 | ||||||||||
_ | مساحت زمين (متر مربع): | 2,071 | ||||||||||
_ | سطح زير بنا(متر مربع): | 556 | ||||||||||
عنوان صفحه
خلا صه طرح 1
بخش اول , بررسی اقتصادی 3
1- موضوع محصول 3
2- جایگزینی محصول 3
3- بررسی بازار 3
4- مواد اولیه 4
5- قیمت محصول 4
6- محاسبات اقتصادی 5
بخش دوم , بررسی فنی 8
1- سابقه فعالیت 8
2- محل اجرای طرح 8
3- مدیریت طرح 8
4- جنبه های قانونی 8
5- طرح
1-5- هدف از اجرای طرح 8
2-5- ظرفیت تولید 9
3-5- مواد اولیه و امکانات آن 9
4-5- تولیدات 9
5-5- تکنولوژی تولید 9
6-5- روش تولید 9
7-5- برنامه زمان بندی اجرای طرح 11
6- سرمایه گذاری
1-6- زمین 12
عنوان صفحه
2-6- ساختمان و محوطه سازی 13
3-6- ماشین آلات و تجهیزات 14
4-6- تاسیسات 15
5-6- وسائط نقلیه 16
6-6- لوازم اداری 17
7-6- هزینه های پیش بینی نشده 17
8-6- هزینه های قبل از بهره برداری 17
7- هزینه های تولید سالیانه
1-7- مواد اولیه مصرفی 19
2-7- نیروی انسانی 20
3-7- سوخت مصرفی 23
4-7- هزینه های نگهداری و تعمیرات 24
5-7- هزینه استهلاک 25
6-7- جدول هزینه های تولید 26
8- سرمایه در گردش 27
9- نحوه تامین منابع مالی 29
10- هزینه تسهیلات مالی 30
11- جدول ماخذ و مباني محاسبات
- کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.