طرح توجيهي توليد رشته آشي و پلويي

طرح توجيهي توليد رشته آشي و پلويي

خلاصه طرح:
موضوع طرح: توليد رشته آشي و پلويي
دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن
ظرفيت اسمي توليدات: 360 تن
نوع توليدات: توليد رشته آشي و پلويي
تعداد شاغلين: 8 نفر
1474 ميليون ريال / سرمايه گذاري كل طرح: 66
1344 ميليون ريال / سرمايه گذاري ثابت: 53
130 ميليون ريال / سرمايه در گردش: 14
درآمد ساليانه: 1620 ميليون ريال
269 ميليون ريال / سود ويژه: 95
4 سال / دوره بازگشت سرمايه: 8
20 درصد / نرخ بازدهي سرمايه: % 7
مشخصات سرمايه گذاري طرح:
مقدمه
با توجه به ورود تكنولوژيهاي جديد و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهاي
متنوعي در بين افراد رايج شده است و نوع مواد مصرفي با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسي يعني
مطلوبيت فرهنگي و امكانات اقتصادي را در برنامه غذايي خود گنجانده اند. در اين ميان يكي از انواع
غذاهايي كه با توجه به معيارهاي مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته هاي آشي و پلويي
مي باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگي از جنبه اقتصادي نيز مقرون به صرفه
است.
ماده اوليه اين رشته ها ، گندم مي باشد كه خوراك اصلي و دائمي ما را تشكيل مي دهد و اين در
شرايطي است كه تعدادي از استانهاي كشور ، رشته مورد نياز خود را از ساير استانها تامين مي كنند.لذا
اين امر لزوم تشكيل چنين كارخانجاتي را در مناطقي از كشور كه مصرف بيشتري دارند را نشان مي دهد.
روش توليد :
ابتدا آرد را به صورت خمير درآورده كه اين عمل در دستگاه خميركن انجام مي گيرد. سپس خمير
ساخته شده وارد دستگاه خمير پهن كن مي شود ، سپس خمير پهن شده برش داده مي شود و بعد از
آن وارد اطاق خشك كن مي شود تا عمل خشك كردن انجام بگيرد . سپس محصول آماده شده بسته
بندي شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.
با توجه به مصرف بالاي انواع رشته هاي خوراكي در ايران ، توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده
ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، مي توان بستر مناسبي را براي اشغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم
آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.

طرح توجيهي توليد رشته آشي و پلويي

25900 تومان – خرید
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • کاربر گرامی، در این وب سایت تا حد امکان سعی کرده ایم تمام مقالات را با نام پدیدآورندگان آن منتشر کنیم، لذا خواهشمندیم در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار مقاله خود در ارتیکل فارسی را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

مقالات مرتبط