مقاله سرطان معماي زندگي بشر

مقاله سرطان معماي زندگي بشر

بنام خداوند بخشنده ي مهربان
سرطان يا معماي قرنهاي زندگي بشر
سرطان چيست؟ از كجا به وجود مي آيد؟ براي جلوگيري و درمان آن چه بايد كرد؟
سرطان از بيماريهائي است كه روز به روز عده ي بيشتري از ابناء بشر در چنگال هاي وحشتناك و دردانگيز آن جا ميسپارند. با اين هم توسعه و وسايل و مكاشفات و كشف هم نوع ميكروبها و دامنه وسيع امروزي در علم پزشكي هنوز موفق به يافتن را درمان قطعي انواع اين بيماري نشده اند و هم چنين اطلاعات مردم هم در اين باره نيز بسيار محدود و اندك است. اخيرا يكي از مجلات معتبر امريكائي سوالاتي درباره سرطان طرح كرد و براي دريافت جواب نزديكتر«هارولدوبل» معاون اول قسمت تحقيقات پزشكي انجمن سرطان امريكا و دكتر«جان هلر» مدير كل موسسه ملي سرطان آمريكا و دكتر«ردوين» استاد جراحي در دانشكده پزشكي دانشگاه پنسيلوانيا فرستاد كه اينجا متن اين سوالات و جوابهاي آنرا ملاحظه ميكنيد.
س) سرطان چيست و چه چيز باعث آن ميشود؟
ج) دكتر«رودز» سرطان مجموعه بيماريهائي است كه بر اثر رشد و نمو غير طبيعي سلولها بوجود ميآيند سلولهاي بدن دائم در حال رشد و نمو هستند و سلولهاي نو و تازه بطور طبيعي جاي سلولهاي فرسوده و از بين رفته را مي گيرند،
اما بعضي وقتها يك قسمت از سلولهاي بدن بدون اينكه جاي سلولهاي فرسوده و از بين رفته را بگيرند رشد و نمو ميكند و به ميزاني كه از حساب خارج است تقسيم مي شوند، در نتيجه وضعي در بدن بوجود مي آورند كه ما آنرا سرطان مي ناميم فعلا دانش پزشكي موفق به يافتن جواب قطعي براي اين سوال نشده است كه چرا سلولهاي بدن بطور غيرمستقيم و غيرطبيعي رشد و نمو ميكنند و سرطان بوجود مي آورند بعضي از پزشكان معتقدند كه سرطان از ويروسي كه بشر هنوز موفق به شناختن آن نشده بوجود مي آيد و دليل ايشان آنستكه غدد سرطاني كه در برخي از حيوانات ديده شده ويروس مخصوصي داشته است، اما آنچه مسلم است اينستكه هنوز عامل مولد سرطان كشف نشده و بشر نتوانسته است كه از اين راز پرده برگيرد.
س) چرا سرطان باعث مرگ ميشود؟
ج) دكتر، ردوين، سرطان معمولا بچند طريق در كار تغذيه نقصان پديد مي آورد و منجر به مرگ ميشود بعبارت ديگر وجود سرطان باعث ميشود كه غذاي مصرفي تكافوي احتياجات روز افزون سلولهاي طبيعي و غيرطبيعي را كه مرتب در حال رشد و نمو هستند نكند و قواي فعاله بدن را از كار بيندازد، بعضي وقتها سرطان در كار دستگاه گوارش اختلال پديد مي آورد و ايجاد بي اشتهائي و دل بهم خوردگي و استفراغ مي كند و در نتيجه
بيمار مبتلا به سرطان وزن و قدرت جسماني خود را از دست مي دهد و مستعد براي استقبال از مرگ ميشود. در مواردي نيز سرطان پنجه هاي خود را بدرون ديواره شريانها فرو ميبرد و ايجاد خونريزي دروني ميكند. گاهي ممكن است كه پنجه هاي خود را به مغز قلب و كليه و يا ريه ها بيفكند و اين اعضاء حساس بدن را از كار بيندازد اگر در اثر رشد و نمو غير طبيعي سلولها و نفوذ ريشه هاي سرطاني در شريانها و مغز و كليه و قلب و ريه كار بمرگ ميانجامد بيمار بقدري ضعيف و نحيف خواهد شد كه در برابر دردهاي شديد سرطان دامن تحمل از كف خواهد داد و جان تسليم جان آفرين خواهد كرد.
س) آيا سرطان رو به افزايش است؟
ج) دكتر«رودين»- بعضي از انواع سرطان از قبيل سرطان معده- رو به كاهش است و اما بعضي ديگر از انواع آن بخصوص سرطان ريه و سرطان خون با شدت رو به افزايش است. به هر حال با توجه به تعداد بيماراني كه به انواع مختلف سرطان مبتلا هستند، ميتوان گفت كه اين بيماريها با شدت در جهان رواج مييابد.
دكتر ديل- ميگويد: در سال 1935 تلفات سرطان امريكا از هر 100000 نفر 108 نفر بوده اما فعلا اين رقم به 147 نفر ترقي كرده و در حقيقت تعداد تلفات سرطان 36 درصد افزايش يافته است،
البته دو عامل را در اين مورد نبايد نديده گرفت. يكي آنكه در سابق بودند كسانيكه در اثر ابتلاي سرطان فوت ميشدند بدون اينكه دكتر علت بيماري ايشان را تشخيص بدهد در صورتيكه فعلا بسهولت بيماري سرطان را تشخيص ميدهند و ديگر اينكه بر اثر پيشرفت هاي بهداشتي حد متوسط طول عمر افزايش يافته و در نتيجه بر تعداد كسانيكه جواني را پشت سر ميگذارند و بيشتر مستعد براي ابتلا سرطان ميشوند افزوده شده است. با وجود اين علت رواج سرطان را فقط اين عامل نبايد دانست و بايد توجه داشت كه عوامل ديگري نيز در اين مورد دخالت دارد.
س) چه عقايدي درباره بروز سرطان وجود دارد؟
ج) دكتر هالر- درباره علت بروز سرطان حرفهاي فراواني زده ميشود بعضي ميگويند كه سرطان يك بيمار واگيردار است اما تاكنون در يك مورد نيز ديده نشده است كه شخص بر اثر تماس و مراوده و آميزش با يك بيمار سرطاني مبتلا سرطان شده باشد. عده اي الكل را در ايجاد سرطان معده موثر ميدانند و بعضي ميگويند كه طبخ غذا در ظروف آلومينيومي توليد سرطان ميكند اما هيچ دليل علمي در تاييد اين عقايد وجود ندارد و نمي توان آنها را قبول كرد. اين عقيده نيز رواج دارد كه سرطان موثري است، در صورتيكه در بعضي از انواع سرطان چشم وراثت دخالت دارد.
اما در مورد انواع مختلف سرطان كه رواج فراواني دارد هيچگونه آثار و شواهدي كه وراثت دارد ابتلاي بآنها موثر نشان دهد تاكنون ديده نشده است.
س) براي جلوگيري از سرطان چه ميتوان كرد؟
ج) دكتر ديل- كسانيكه در كار خانه هاي مولد شيميائي كار ميكنند بايد دقت بيشتري براي حفظ سلامتي و نيرومندي بدن خود بعمل آورند و اصول بهداشتي را كاملا رعايت كنند، سايرين نيز خود را از دود سيگار و ساير دخانيات كه ظاهرا در توليد سرطان موثر هستند دور بدارند و بعلائم و نشانه هايي كه مربوط به بروز سرطان است بي اعتنائي نكنند علائم سرطان معمولا از اين قرار است:
خون ريزي غير عادي، ورم پستان يا قسمتي از بدن، زخمي كه بسهولت التيام پيدا نميكند، تغيير وضع ادرار، سرفه و گرفتگي سينه بطور دائمي، سوء هاضمه مزمن، تغيير پيدا كردن خال يا زگيل كه در بدن وجود دارد، البته وجود هر يك از اين عوامل را نمي توان دليل بر سرطان دانست، اما در چنين صورتي بايد فورا باقدام پرداخت و بدكتر مراجعه كرد، علاوه بر اين كسانيكه جواني را پشت سر گذاشته اند و سي سالي از عمرشان گذشته است بايد لااقل سالي يكبار معاينه پزشكي شوند، بعضي ديگر از اشخاص مثل افرادي كه زياد سيگار مي كشند بايد هر شش
ماه يكبار سينه خود را با اشعه«ايكس» مورد آزمايش قرار دهند، اگر چه اثرات و علائم ناچيز هم باشد بايد درصدد معالجه و جلوگيري برآمد كه شخص مبتلا نگردد و از چنگال اين عفريت خانمانسوز نجات يابد. اين بود جوابهائيكه بزرگان و متخصصين و پيشوايان و دكترهايي اين مرض نظريه داده اند.
مورد معالجه سرطان
مدعيان معالجه سرطان زياد و پول هاي هنگفتي از اين راه بجيب ميزنند و هنوز با اين مرض جانسوز و خانمان برانداز مشغول نبرد ميباشند و علاج قطعي آنرا بشر هنوز نتوانسته بدست بياورد. در چند سال قبل هراتي نامي مدعي كشف داروي ضرسرطان شد و هوو جنجالي هم به راه انداخت و طرفداران زيادي هم پيدا نمود ولي پس از تحقيقات علمي معلوم شد نتيجه قطعي نبوده و استاد بزرگوار جناب آقاي دكتر غياث الدين جزائري كه از مفاخر ايران است و حقا بايد اسم ايشان را به عظمت و بزرگي بزبان آورد و كتب ايشان مورد استفاده توده مردم دنيا ميباشد كتابي بنام سرطان و هراتي در همان روزها بطبع رساندند و جواب ايشان را در حدود ادب و منطق با ادله علميه دادند و سر مجهول را معلوم نمودند.
خلاصه:
اطباء و دانشمندان اگر هم روزي به موفق به كشف داروي قطعي سرطان بشوند از راه معالجات قدما و متقدمين بايد دنبال روي نموده با روش آنان هم گام شوند تا بتوانند نتيجه مثبت بدست بياورند. الغرض براي روشن شدن مطلب و طرز معالجات قديم ناگريزم مقدمتا قدري شرح در اطراف پيدايش سرطان بدهم تا برسيم به معالجه ي آن. بدن ما از اجتماع موجودات ريز كه با چشم قابل رويت نيستند تشكيل شده است همانطور كه فلزات از اتمهاي بسيار ريز ساخته شده اند همانطور كه املاح از ملكولهاي بسيار كوچك بوجود آمده اند، بدن آنان و حيوان هم نيز از موجودات بسيار ريز كه سلول نام دارند تركيب شده است معمولا حيوانات يك سلولي يا چند سلولي هستند. حيوانات يك سلولي مانند ميكروبها معمولا خلق الساعه ميباشند يعني قدرت ميباشند يعني قدرت تكثير آنها زياد است وقتي يك ميكروب وارد محيط مناسبي شود و غذاي كافي داشته باشد آنقدر رشد مي كند و زياد مي شود كه بصورت توده هائي تمام محيط را پر مينمايد. كپك كه در روي غذاي مانده مخصوصا ماست مانده مي بينيد چيزي جزء رشد و نمو موجودات يك سلولي نيست هر قطره از يك غذاي مانده مخصوصا ماست مانده مي بيند چيزي جزء رشد و نمو موجودات يك سلولي نيست هر قطره از يك غذاي كپك زده داراي هزارها موجود زنده است كه
تمامي آنها از يك موجود متولد شده است. رشد و نمو سلولها تحت قيد و شرايط معيني است و يك سلول نمي تواند مانند افراد خودسر بي بند و بار باشد يك سلول حق ندارد از حد خود خارج شود و وارد مرز و بوم همسايگان گردد يك سلول نميتواند بيش از حد خود رشد كند و پاي خود را وارد گليم ديگران نمايد. سلولي كه قوانين و مقررات كشور بدنه ناديده بگيرد و بيش از حد معين رشد كند و جاي سلولهاي ديگر را غضب نمايد اين چنين سلول را سلول سرطان مينامند سرطان چون به سلولهاي ديگر چنگ آن هم مانند خرچنگ ميباشد و نام عربي خرچنگ سرطان است تا اين سلول متعدي و چنگ انداز را سرطان نام نهاده اند و آنكسانيكه مدعي هستند كه علت آن سرطان هنوز كشف نشده در اشتباه مي باشند. ساختمان تمام سلولهاي بدن يكسان نيست. و احتياج روزانه آنها هم يكي نميباشد. هر يك از اعضاء و جوارح بدن شما بغذاي مخصوص احتياج دارند و جيره معيني خواهند داشت اگر در مملكت بدن عدالت اجتماعي رعايت شود و جيره هر يك را نسبت با احتياج او بدهند يعني غذاهائي بخورند كه محتواي كليه احتياجات بدن باشد هرگز بسرطان مبتلا نخواهند شد. اگر ميخواهيد به مرض سرطان مبتلا نشويد از زياد خوردن گوشت خودداري نمائيد و گفته حضرت علي(ع) را كه فرموده: شكمهاي خود را مقبره حيوانات قرار ندهيد و
فراموش ننمائيد گوشت خون انسان را فوق فوق العاده ترش ميكند و عكس العمل اين ترشي زياد سلول سرطان تشكيل ميدهد وقتي سرطان پيدا شد خون قليائي ميشود و ترشي آن بوسيله ادرار دفع ميشود پس وقتي خون قليائي رشد و ترشي ادرار بالا رفت مقدمات ايجاد سرطان پيدا شده است. خوردن گوشت زياد- خوردن ماهي هاي حرام مثل سگ ماهي و امثال آنها نخوردن بيضه ي گوسفند، خوردن گوشت حيوانيكه انسان با او جمع شده باشد ميكروب سرطان در بردارد و مشخص را مبتلا به اين مرض خواهد نمود، ناگفته نماند مقاربت در ايام ناپاكي زنان هم خطر سرطان در بردارد.
معالجه: اشوه ده مثقال- چيني 5 مثقال بجوشانيد تا سه بطر آب حاصل شود آن آب را تا ده روز روي يك استكان صبح يكي شب با نبات ميل نمايند. سفاله(تفاله) آنرا نرم بسايند با جيوه كشته شده و شنجرف را با تفاله ساييده شده فوق در داخل ليمو عماني خشك شده بريزند يعني سوراخ كوچكي به ليمو بنمايند كه داروها در داخل ليمو قرار گيرد درب ليمو را ببنديد و درسر قليان بگذارند آتش بر روي آن گذاره و بكشند بسيار در معرض سرطان نافع است.
نسخه:
قرقات 4ل، شمبليله و گشنيز و كاسني تازه آنها را از هر كدام 14، سركه و عمل از هر كدام
چهار مثقال مخلوط نموده يعني قرقات را نرم بسايند و آب سبزيجات ريخته عسل و سركه را براي آن اضافه نموده صبح و ظهور و عصر ميل نمايند در مرض سرطان مفيد است.
نسخه: بالاون را نرم بسايند با سفيداب قلع و روغن زيتون مخلوط نموده بر روي غده سرطان ضماد نمايند.
نسخه: يك دانه بلاون را نرم بسايند و با شكر بجوشانند كه شربتي حاصل شود و روزي يك قاشق سوپخوري صبح و يك قاشق شام ميل نمايد.
نسخه: بعضي از اطباء بلاون را با شربت يدو تانيك هم تجويز نموده اند بدينقسم بلادن پنج گرم شربت يدوتانيك 20 گرم، شربت ساده 30 گرم.
نسخه: خرچنگ تازه اي بدست بياورند و شكم آنرا پاره نموده با تمام محتويات داخلي آن بر روي تورم سرطان بپاندازند بسيار موثر است. مشهور است كه اگر تا 40 دانه خرچنگ را شكم پاره نموده داغ داغ بر روي سرطان بياندازند اثر بخش و مفيد است و بايد هم همين قسم باشد چون در بدن خرچنگ مواد آهن زياد است و براي سرطان نافع است.
خلاصه: پيدايش سرطان بعلت غذاهاي ناباب و مصنوعي و كالباس هاي گوناگون و تخم مرغ هاي فاصد كهنه مانده شده كه آب پز مينمايند و ساندويچ تهيه نموده به خوراك ما ميدهند و
گوشتهاي مانده چندين سال منجمد شده با گوشتهاي مصنوعي كه از نفت بدست ميآيند و روغن هاي فاسد و امثال اين نوع غذاها بوجود مي آيد و در بعضي از مزاجها كه زمينه مساعد ميباشد و ماده مستعد است فوري ايجاد سرطان نموده و شخص را تحليل و رنجور و بيمار مينمايند. باز بقول استاد معظم جناب دكتر غياث الدين جزائري كه فرمود شخص ترياكي خودش خوب مي داند كه: لاغري- رنجوري- رنگ سياه- تيره رنگي- دندان سياه شده- لب رنگ پريده- كم اشتهائي- مسموميت تدريجي- كم بنيه گي پيوست- لاقيدي- لاابالي گري- همه و همه در اثر اين عمل يعني ترياك مي باشد و هرگز راضي نيست ترياك را ترك بنمايد و از آن دست بردارد بلكه براي آن مداح ميشود و آنرا ترياق هرزهري و درمان هر دردي ميداند. بدبختي ما جماعت هم همين قسم است تمام غذا نارواي گوناگون را از قبيل پپسي كولا ساندويچ و كالباس و غيره راي ميخوريم و به هزاران مرض مبتلا ميشويم و كناره را گردن خود نميگذاريم چنانچه ميدانيم و ميبينيم اشخاص دهاتي كه غذاهاي طبيعي و لبنيات مصرف مينمايند كمتر به مرض سرطان مبتلا مي شوند.
نان سفيد، قند سفيد، شكر سفيد، حتي كله پاچه را با آهك مي شويند كه سفيد شود و اينها همه مواد اوليه خود را از دست داده اند گندم و جو با سبوس و پوست آن و يا چغندر بسيار غذاي
مقوي و مأكول مي باشد بشر به دست خود مواد اوليه آنرا به دور مي اندازد و توقع سلامتي هم دارد. نانهاي ضخيم دهات كه با گندم و جو مخلوط يا مجزي تهيه نموده بسيار از گوشت و تخم مرغ قوي تر و با نتيجه تر است خوب است. ما كتب غذا شناسان و يا درمان با غذا و اعجاز خوراكيها را مطالعه نمائيم و انصاف دهيم در هر روز چند ميليون ميكروب داخل كشور وجود خود مي نمائيم و بدست خود تيشه به ريشه خود مي زنيم و ابداً متوجه نيستيم كه چه مي كنيم اسلام كه دستور داده النضافته من الايمان در همه جا و همه جهت و همه موقع بوده و هست مواد غذايي در بدن انسان به منزلة چراغ در سلولهاست اگر نفت چراغي صاف و زلال نباشد دود نمي نمايد و اگر آلوده و كثيف بود البته دود خواهد نمود. غذاهاي چربي و گوشتي در بدن دود نموده و از دود آن قطران توليد مي شود و اين قطران است كه عامل مؤثر سرطان مي باشد و اگر مي خواهيد به سرطان مبتلا نشويد كاري كنيد كه چراغ بدن شما دود نكند و قطران ايجاد ننمايد.
در فرانسه از هشت نفر يك نفر به مرض سرطان مبتلا مي باشند و علت آن غذاهاي نامناسب است در صورتيكه در دهات ايران مخصوصاً در بعضي از مناطق كه لبنيات زيادتر و غذاهاي سالم فراوان تر و گياه كوهي بهر و افر وجود دارد ابداً سرطان وجود ندارد.
گوشت براي بدن زياد لازم نيست و البته زيان و ضررهائي در بر دارد دليل آن از اين قرار است جهاز هاضمه حيوانات گوشتخوار نمي تواند ازت حاصله از گوشت را تبديل به آمونياك نمايد و همين گاز ازت سبب شده است كه مي توانيم بگوئيم گوشت براي انسان يك سوخت بسيار بدي است كه هنگام سوختن دود مي كند و قطران اين دود موجد و موجب مرض سرطان مي شود. دستور مولا علي (ع) كه فرموده است: «لا تجعلو بطونكم مقابر الحيوانات»، (شكم خود را گورستان حيوانات قرار ندهيد) برعكس بعضي ها در خوردن گوشت بقدري اسراف و زياده روي مي نمايند كه از سگ و گربه كه حيواني گوشتخوار آفريده شده اند بيشتر گوشت مي خورند و همينها هستند كه دچار مرض مي شوند و مبتلا به سرطان مي گردند مخصوصاً اگر گوشت حيواني باشد كه انسان با مقاربت و نزديكي كرده باشد حتماً مبتلا به مرض سرطان خواهد شد در اسلام براي جلوگيري از اين مرض دستور فرموده اگر شخصي با حيوان حلال گوشتي جمع شود بايد گوسفند را سوزاند و خاكستر آنرا به باد داد و براي حفظ حقوق صاحب حيوان دستور فرموده مبلغ و بهاء آنرا از عامل بايد دريافت نموده و به صاحب حيوان بپردازند.
زنده و پاينده باد ديني كه بدون هيچ وسائل و لابراتووار و ميكروسكپي ميكروب سرطان را در آن روز با چشم زده بيني و ديده خدائي ديد و
دستور فرمود : اي بشر از خوردن چنين گوشتي صرف نظر كن و او را بسوزان و خاكستر آنرا هم به پاي زراعت خود مده بلكه به باد نيستي بده و همچنين دستور فرمود دمبلان (خايه) گوسفند و سگ ماهي را ميل مفرما زيرا اينها هم ميكروب سرطان در بردارند و در مقابل دستور فرمود: «وليبكوا اكثيراً» (گريه زياد كنيد) و شاعر هم گفته گريه به هر درد بي درمان شفاعت و آن سرطان است كه درد بي درمان است و گريه عقده هاي رواني را برطرف و روح را آرام نموده لذا از ابراز سرطان جلوگيري خواهد نمود و علت آن در نزد اطباء معلوم است و شرح آن را براي شما عزيزان مي دهيم: غدد اشك مانند ساير غدد انسان داراي دو نوع ترشح مي باشد يكي داخلي و ديگري خارجي ترشح خارجي آن اشك است و براي نرم كردن و مرطوب نگاه داشتن چشم و پلكها بكار مي رود و اخيراً اطباء در آن آنزيمي پيدا كرده اند كه علاج قطعي سرطان است به دليل آنكه زنهاي عرب زيادتر از حد معمولي گريه مي نمايند و به سرطان مبتلا نمي شوند مخصوصاً سرطان چشم خلاصه اگر بشر بخواهد از گزند اين مرض مصون بماند بايد از افراط در خوردن گوشت جلوگيري به عمل آرد و گاهي به هر نحو كه مي تواند گريه نموده و قدري اشك از چشمان خود بگيرد و از خوردن گياهايي كه داراي مس گياهي هستند دريغ ننمايد.
همه و همه معتقدند كه سرطان را نمي توان با هيچ دارويي معالجه نمود حق هم دارند و به تجربه هم رسيده است اما تنها راه معالجه سرطان همان از راه غذا مي باشد زيرا ميكروب سرطان در اثر غذا در بدن توليد شده و از مجراي غذا هم مي توان آن را معالجه نمود و سبوس آن را هم نگرفت زيرا جو مملو از مس گياهي مي باشد مثلاً كاهو بسيار نافع است مخصوصاً اگر به پاي كاهو در موقع كود داده و كودهايي بدهند كه داراي املاح مس بوده باشد و از كودهاي پتاسيم دار خودداري شود همچنين در قند خام- و مغز گردو و عسل اين مس به طور زنده وجود دارد و سبزي كاسني هم به بهبود مرض سرطان بسيار كمك مي كند اگر آب آنرا بگيرند و 40 روز صبح ناشتا ميل نمايند تخم و ريشه آن هم همين اثر را دارد خوردن خربزه بسيار نافع است زنيان و باديان را بجوشانيد صبح ناشتا ميل نمايند فايده بخش است شويد هم در درمان سرطان كمك مي نمايد.
خوردن كاسني وحشي و كاسنيهائيكه در اطراف معدن مس مي رويند بسيار در درمان سرطان نافع و مفيد است. پياز خام با غذا خوردن و گاهي سركه ميل نمودن در عدم ابتلاء به سرطان بي اثر نيست. تره را با غذا و خام يا كوكو نموده يا در آبدوغ خيار خورد نموده ميل نمائيد كمك

دانلود باکس
مطلب مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات زیر را حتما بخوانید ...

مقالات زیر را حتما ببینید ...